42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

Google Cloud Architect & Google Cloud Developer

Are you ready to step into a key role on a series of ongoing large-scale projects? Capgemini is looking for senior architects and developers within specific technology areas and with experience in digital transformation, preferably from multi-national/global organizations.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

AWS Architect & AWS Developer

By Joining us you become part of a company where we value a healthy work-life balance and where great colleagues are ready to welcome you to the team. At the same time, you step into a global network of skilled architects and developers where your work will have a real impact.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
København Se rejsetid

AC-medarbejder til udvikling og drift af Ledningsejer-registeret

Du skal bidrage til at løfte SDFE’s myndighedsopgave og forretningsejerskab for LER. Du skal både bidrage til den daglig drift, fejlhåndtering, brugerhenvendelser og systemdrift, men også til udvikling af systemet og til analyser af kommende initiativer og udviklingsopgaver.

Dansk Telemedicin A/S
København Se rejsetid

Teknisk supporter – Har du smil i stemmen og brænder du for god kundeservice?

Job: Teknisk supporter. Krav: Medfødt servicegen og smil i stemmen. Er det dig? Så har vi et job til dig i et attraktivt miljø i en mindre, men levende, IT-virksomhed. Du vil være den, der har ansvaret for at hjælpe vores kunder fra sundhedsvæsen, luftfartsindustrien og transportbranchen med at få det bedst mulige udbytte af vores systemer.

AURA Energi
Odder Se rejsetid

Solution Architect til digital transformationsrejse

AURA er midt i en transition, hvor flere af de forretningskritiske systemer skal erstattes af mere tidssvarende løsninger. Vil du have en central rolle i at sikre succes for transitionen? Er du passioneret Solution Architect og kan du sikre både strategisk og systemmæssig understøttelse af forretningsprocesser, samt sikre succesfuld implementering?

BEC
Herning Se rejsetid

Domain Architect

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. As a domain architect you will be part of the domain leadership team and will join the domain steerco as the architecture responsible.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Domain architect

Situated in Roskilde, Denmark, part of BEC´s solution architecture domain with direct reference to the development manager, you will join a team of 15 other domain architects, who are responsible for aligning the architectural direction of the domain with guidelines and desired state at the enterprise architecture level.

Lejerbo
Valby Se rejsetid

IT-konsulent til servicedesk, Lejerbo

Lejerbo søger en kompetent IT-medarbejder til at varetage Servicedesk-funktionen, samt deltage i løsning af både driftsopgaver og i mindre grad projekter. Vi søger en person med relevant IT-faglig uddannelse, som selvstændigt og proaktivt kan hjælpe brugerne. Du brænder for at hjælpe andre, og trives med mange bolde i luften ad gangen.

VP Securities A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Solution Architect

Infrastructure & Shared Services department, located within our Technology function, is currently looking for a senior solution architect. An architect who can design and participate in implementation of architectural solutions for our OpenShift cloud platform, integrating to our other solutions on e.g. mainframe.

Rigspolitiet (PET)
Søborg Se rejsetid

IT-applikationsarkitekter til PET

Vi tilbyder en central rolle i den fortsatte digitalisering af Politiets Efterretningstjeneste (PET). Når du bliver IT-applikationsarkitekt i PET, bliver du en central del af et stærkt team, der hver dag arbejder for at udvikle og forbedre sikkerheden og trygheden i Danmark.

Jobindex A/S søger for SOS International A/S
Frederiksberg Se rejsetid

IT-applikations- og løsningsarkitekt

Vil du være en del af vores digitale transformation og bidrage til vores 2025-strategi? Bliv en del af SOS International og skab arkitektur, der gør en forskel for folks sundhed – og sikkerhed. Her arbejder du med open source-software, cloudløsninger og den nyeste teknologi sammen med nogle af de dygtigste arkitekter i branchen.

PA Consulting Group
København Se rejsetid

PA søger Solution Architects

Med anvendelse af din viden indenfor et bredt spektrum af teknologier og domæner kommer du til at arbejde sammen med kundernes forretningsspecialister og tekniske repræsentanter om at designe den digitale revolution og implementere en række tekniske strategier, der skal bringe vores kunder videre fremad.

Region Syddanmark
Odense Se rejsetid

Medarbejder til IT-afsnit

Klinisk Immunologisk Afdeling (KIA), Odense Universitetshospital, søger en medarbejder til en fast stilling, på fuld tid i afdelingens IT-afsnit pr. 1. august 2021, eller efter aftale. Du vil indgå i et team hvor kvalitet, ansvarlighed, overblik, fleksibilitet, samarbejde, kommunikation, nysgerrighed og godt humør er nøgleord.

LB Forsikring
København Se rejsetid

IT-supporter

Vi søger en IT-supporter, der skal være med til at sikre den daglige 1. level support til vores kollegaer rundt om i forretningen, og du skal være med til løse de udfordringer og forespørgsler, der kommer fra forretningen indenfor både hardware og software.

cBrain A/S
København Se rejsetid

Serviceminded IT-administrator med lyst til intern IT-support samt applikationssupport til eksperterne hos vores kunder

Vil du være med til at sikre, at der er styr på cBrains interne hardware og software som en del af vores interne IT-team? Vil du samtidig være med til at løse teknisk komplicerede opgaver for vores kunders superbrugere, administratorer og eksperter som en del af vores tekniske applikationssupport? Så er det dig, vi leder efter!

cBrain A/S
København Se rejsetid

Forretningsorienteret supportkonsulent med teknisk flair og lyst til applikationssupport

Brænder du for at hjælpe kunder med, hvordan de teknisk mest effektivt kan understøtte deres arbejdsprocesser? Er du nysgerrig, og kan du tænke kreativt? Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i cBrain midt i Nordhavn!

Danmarks Miljøportal
København Se rejsetid

Junior Azure Cloud Solution Architect

Tror du på effektivisering via udvikling og anvendelsen af moderne cloud-teknologier? Holder du af at holde dig opdateret med udviklingen inden for cloud? Har du sans for IT-sammenhænge, tekniske udfordringer og forståelse for den forskel gode IT-løsninger kan gøre for brugerne?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Cloud Solution Architect for Global IT

We know that as a skilled solution architect you would want to work with the latest technologies in your field. So why not come join us. By joining Global IT, you will become part of a strong global community of more than 1200 highly skilled IT professionals who are responsible for IT systems, services, processes and IT operations.

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Internal IT Engineer

Are you up for an excited journey together with a successful company that delivers innovative technological solutions to our customers? Would you like to be a part of a team that wants to deliver world class IT support to our colleagues? Do you want to work in a professional service organisation where we work with and for our customers?

Region Hovedstaden
København Se rejsetid

Ny it-løsningsarkitekt

Brænder du for it-arkitektur og sundhedsteknologi? Og vil du med på vores ambitiøse rejse og være en del af holdet, der sætter retningen for den sundhedsteknologiske udvikling - ikke kun i Region Hovedstaden men også i Danmark? Så er du måske en af de nye kollegaer, vi søger i Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni (CIMT).

Recruit IT ApS søger for SPORTMASTER
Ballerup Se rejsetid

IT-supporter

SPORTMASTER ønsker en erfaren og alsidig IT-supporter, der kan deltage i at levere den bedste IT-service for alle medarbejderne i SPORTMASTER, både på hovedkontoret og i butikkerne. Som IT-supporter er du den første, dine kollegaer møder, når de har brug for hjælp.

Ib Andresen Industri A/S
Langeskov Se rejsetid

ERP-løsningsarkitekt

Som forretningsrådgiver og løsningsarkitekt bliver dit job at forstå, skabe og prioritere procesforbedringer med henblik på at skabe større kundeværdi. Du skal have for øje at optimere virksomhedens rentabilitet ved at implementere standardiserede, pålidelige og omkostningseffektive ERP-løsninger i hele IAI-værdikæden.

Region Midtjylland
Herning (Gødstrup Se rejsetid

Tele- / IT-tekniker søges til Teknisk Afsnit Hospitalsenheden Vest - Herning (Gødstrup)

Vil du være med til at idriftsætte det nye hospital i Gødstrup inden for Mobility og telefoniområdet? Til Teknisk Afsnit, Hospitalsenheden Vest søger vi to Tele-/IT-teknikere på fuld tid hurtigst muligt, eller senest pr. 1. juli 2021.

Di­gi­ta­li­se­rings­sty­rel­sen
København Se rejsetid

It-arkitekt til Digitaliseringsstyrelsen

Har du kompetencer inden for it-arkitektur, og vil du være med til at udvikle linket mellem det danske NemID til de tilsvarende europæiske løsninger? Så har vi en udviklende stilling til dig i vores eID-team.

Jobindex A/S
Roskilde Se rejsetid

Teknisk supporter – har du styr på automation og er god service dit mellemnavn?

Kunne du tænke dig at supportere vores kunder i at anvende vores unikke specialudviklede program, så de får mest muligt ud af det? Hos PCSHEMATIC er vi kendt for vores effektive og kompetente support.