10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Orifarm
Odense

Operations Engineer til Orifarm

Er du en dygtig Operations Engineer? Er du klar til at påtage dig aktiviteter for en international og konstant udviklende virksomhed? Er du vant til teamwork og levering af førsteklasses infrastruktur? Så har vi det rette job til dig i vores IT-driftsteam.

Recruit IT ApS
Odense

Operations Engineer til Orifarm

Vi søger på vegne af Orifarm. Er du en dygtig Operations Engineer? Er du klar til at påtage dig aktiviteter for en international og konstant udviklende virksomhed? Er du vant til teamwork og levering af førsteklasses infrastruktur? Så har vi det rette job til dig i vores IT-driftsteam.

Certa Intelligence & Security
København

Assistant IT-specialist

CERTA tilbyder en studentermedarbejderstilling, hvor du vil komme til at arbejde med opsætning, drift og support af vores interne it-systemer i samarbejde med vores hosting-udbydere og eksterne konsulenter.

Bang & Olufsen A/S
Struer or Lyngby

Network Specialist

As our new Network Specialist, you will join Group IT at our office in either Struer or Lyngby. Here, you will be responsible for managing the networks across our organisation, thus supporting our business by making sure everything runs seamlessly.

Bloom
Skanderborg

Systemkonsulent til kundesupport

For Curvature, søger Bloom en systemkonsulent til deres danske hovedkontor i Skanderborg. Sætter du en ære i at yde en god support til dine kunder og har du stærke kompetencer inden for områder såsom virtualisering og netværk? Så har du nu muligheden for at blive en del af en global virksomhed med stærke lokale rødder.

Politiforbundet
København

Politiforbundet søger en dygtig og alsidig IT-konsulent / IT-medarbejder

Interesserer du dig for IT-drift og udvikling i en moderne organisation, og vil du være med til at passe på politiet og vores ca. 12.200 medlemmer, der hovedsageligt er politifolk og administrative tjenestemænd ved politiet og domstolene? Så er stillingen som IT-konsulent/IT-medarbejder i Politiforbundet måske dit næste job.

AURA Energi
Odder

Erfaren og teknisk tung IT-administrator

Er du passioneret for at skabe gode digitale arbejdsbetingelser for AURA Energis medarbejdere og kunder? Arbejder du målrettet på at nå dine mål? Har du en solid teknisk indsigt og er blandt de bedste indenfor Microsoft 365 og Azure?

Recruit IT ApS
Aars

Implementation Consultant til CESCOM

For vores kunde CESCOM søger vi nu en Implementation Consultant. CESCOM har brug for dig der har en stærk erfaring med opsætning, drift og vedligehold af avancerede løsninger i Microsoft Azure.

DSV
Hedehusene

Microsoft Infrastruktur 3rd level senior specialist

Vil du arbejde med Active Directory (administreret via Active role server), AD Federation services (ADFS), Azure AD, Infoblox DNS, DFS, Public key infrastructureI (PKI), Windows server, Clustering , GPO samt Power Shell i en rolle, hvor du har mulighed for at bidrage med dine idéer og forme din opgaveportefølje efter dine interesser?

NaviPartner
København

Dygtig systemadministrator til drift af brancheførende IT-løsning

Har du solid erfaring som systemadministrator? Ønsker du at arbejde i en virksomhed, der vækster og hvor der er højt til loftet? Et sted hvor din indsats gør en direkte forskel for kunder og kollegaer? Kan du lide en varieret hverdag, hvor du har ansvar for egne opgaver og samtidig indgår i store og små projekter?