20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Aarhus

Machine Learning Engineer, Aarhus Syd

Vi søger på vegne af kunde. Har du en passion for både machine learning og softwareudvikling? Vil du præge den fremadrettede anvendelse af machine learning hos vores kunde? Du bliver en del af et dynamisk og erfarent IT-team på 29 medarbejdere.

Novo Nordisk A/S
Måløv

Advanced IT Infrastructure Cloud Engineer within Scientific Computing

Would you like to continue your successful career as an IT Infrastructure Cloud Engineer within the field of Scientific Computing in Pharma? If you are highly skilled, a quick learner and would like to continue your career working with the newest cloud technologies and scientific services within pharma then look no further – this is a job for you!

Cybercom A/S
København

AWS Architect til en af Nordens ledende AWS-partnere

Kunne du tænke dig at blive en del af et AWS-team på over 100 højt certificerede kolleger, og kunne du tænke dig at være med til at sikre den fortsatte udvikling i vores AWS-forretning i Danmark? Har du erfaring med at designe samt implementere applikationer og løsninger på AWS-platformen? Hvis ja, så har vi en spændende udfordring til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus

Senior Databaseadministrator (DBA)

Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst? Så er du måske vores nye kollega som Senior Databaseadministrator (DBA) for Microsoft SQL? Som Senior DBA indgår du i et erfarent, dynamisk og dedikeret team, der har fokus på drift og support af Sentias mange kundeløsninger, som har en eller flere SQL-installationer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

BI-forretningskonsulenter til agile udviklingsteams

Har du evnen til at se og levere de Business Intelligence (BI) løsninger vores partnere har behov for? Har du gode samarbejdsevner og kan du kommunikere klart og effektivt til mange interessenter? Og vil du være med til at skabe grundlaget for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Experis
Høje Taastrup

Experis opbygger et kompetent nordisk Cybersecurity-team

Vi søger foreløbig 5 fastansatte konsulenter med stor erfaring inden for Cybersecurity til vores kontor i Høje Taastrup. Du skal have lyst og mod til at være en del af en ny forretning med de udfordringer og muligheder, det giver, f.eks. selv at være med til at definere din hverdag.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Datapartner til Dataudveksling

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for digitalisering og forretningsudvikling? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de eksterne dataanvendere på et område i udvikling? Så er du måske én af vores nye datapartnere i kontoret Dataudveksling.

PANDORA A/S
Copenhagen

Digital Operations Manager, Digital Operations

Do you want to be a part of the world's leading jewellery company and the creation of our world-class diverse digital team of thinkers, makers and doers? Do you have experience working in Digital or IT Operations? And are you passionately customer-focused, ready to fight their corner and drive other teams to do better by them?

Region Hovedstadens Psykiatri
København

Dataspecialist til Region Hovedstadens Psykiatri

Vil du være med til at forbedre psykiatrien i Region Hovedstaden? Vil du være en del af en organisation, hvor datadrevet ledelse og forbedringsarbejde er en central del af strategien, og hvor data bruges aktivt i styringen? Målstyringsteamet i Region Hovedstadens Psykiatri søger ny kollega.

Jobindex A/S
Taastrup

Analyse- og IT-konsulent

Jobindex søger på vegne af plusKort. Vil du sætte et stort aftryk på Danmarks største fordels- og rabatkoncept for fagforeningsmedlemmer? Vi er 8 kolleger i alt, og vi står og mangler en IT-kollega, som har lyst til at spille en meget bred rolle inden for data, analyse og IT, der understøtter vores datadrevne markedsføring.

Bloom
Greve

Data Scientist til Apoteka

Vi søger på vegne af Apoteka. Du vil som Data Scientist i denne nyoprettede stilling få ansvar for at udfordre forretningen og deres syn på kunders behov og adfærd gennem dine dataanalyser og analytiske egenskaber. Via mønstergenkendelser finder du nye svar og indsigter, som det endnu ikke har været muligt at opdage.

Landbrugsstyrelsen
København

IT-konsulenter til konfiguration af IT-løsninger

Vil du være med til at sikre, at vores IT-systemer fungerer både i sagsbehandlingen og for vores kunder? Er du nyuddannet eller har du nogle års erfaring med IT udvikling? Og kan du med din IT-tekniske viden se dig selv i rollen som vores IT-konsulent, der konfigurerer fremtidens automatiske tilskudsordninger i et agilt team?

FOSS
Hillerød

Financial Specialist with strong IT skills

We are looking for a talented Financial Specialist with strong IT skills to join our Finance team. As Financial Specialist you will be responsible for identifying best practices, ensuring compliance, and coordinating financial changes to our SAP solution. Furthermore, you will be participating in our ongoing SalesForce implementation.

Jobindex A/S
Birkerød

Pricing specialist – hjælp os med at skabe strukturerne for optimal prissætning

Jobindex søger for EET Group en Pricing specialist. Vil du indgå som vores hands-on systemekspert med selvstændigt ansvar for vores private label-produkter? Bliv en del af EET Group, hvor du er med til at skabe flotte resultater som bindeled mellem dit team, vores produktchefer og salgsafdelinger.

Jobindex A/S
Birkerød

Business Intelligence-konsulent til specialiseret pricing-team

Jobindex søger på vegne af EET Group. Vil du være med til at opbygge vores pricing-funktion, hvor dine analyser kan skabe resultater for en større international organisation? Som BI-konsulent bliver du en del af vores højt specialiserede Pricing-team sammen med 4 andre kolleger.

BEC
Roskilde

Senior implementation consultant

Are you interested in being part of a team where the primary focus is to ensure that our customers benefit from our solutions by supporting good cooperation and clear communication between customers and BEC? Are you motivated to take the role of a change agent and ensure our stakeholders are well onboarded? Then it might be you we are looking for.

Systematic A/S
Aarhus

Business Intelligence Arkitekt

Har du styr på Microsoft BI-stack, og vil du være med til at præge og udvikle en voksende afdeling i Systematic? Er du samtidig klar til at tage ansvar for den samlede BI leverance? Så er du vores nye Business Intelligence arkitekt.

Systematic A/S
Aarhus

Business Intelligence Frontend Specialist & Business Analyst

Kunne du tænke dig at bidrage til udviklingen datadrevne beslutninger? Brænder du for at skabe værdiskabende rapportering, der styrker vores beslutningsprocesser? Så er du måske vores nye Business Intelligence Frontend Specialist og Business Analyst.

ATP
Hillerød

Senior Data Engineer til Data & Analytics

Vi søger dig, der er i stand til at forstå og udfordre de forretningsbehov, som dine data og analyser skal understøtte. Dig, der forstår, at data ikke bare er tal og bogstaver, men at data skal indlæses, vaskes, modelleres, analyseres og udstilles, før det kan tolkes og forstås.

Den Jyske Sparekasse
Grindsted

Selvkørende IT-konsulent med speciale i SharepoinP og Salesforce søges

IT er en meget centralt faktor for effektivitet og kvalitet, og evnen til at samarbejde med resten af organisationen, forstå ukonkrete ønsker og oversætte dem til konkrete IT-værktøjer vil være afgørende og medvirke til, at du i fællesskab med resten af organisationen får skabt nogle gode løsninger.