13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEC
Roskilde Se rejsetid

Quick and fast running service delivery manager who can act like a Sweitzer knife

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. We are looking for a SDM/release manager ready to share and grow

Jansson Kommunikation A/S
Vejle eller Odense Se rejsetid

Cloud netværkspecialist

Vil du være med til at servicere en række interessante kunder? Vi tilbyder dig en spændende stilling som cloud netværksspecialist, hvor du kommer med på række spændende opgaver inden for installation, teknisk support og drift samt løbende dialog med kunder om ønsker og behov.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

It-sikkerhedsspecialister med interesse for netværk (genopslag)

Vi søger dig, som er teknologisk velfunderet i sikkerhed og brænder for at sikre stabil drift af politiets netværk og sikkerhedsløsninger, og som ønsker opgaver, der spænder bredt fra forebyggende drift til projektopgaver med design og implementering.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Release Koordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT, Region Sjælland

Til Kliniske Applikationer søger vi en Release Koordinator, der brænder for optimal koordinering af releases i Sundhedsplatformen. Du vil have en aktiv koordinerende rolle, hvor du smidigt bevæger dig imellem interne stakeholders, herunder direktionen, kolleger i Infrastruktur, uddannelse m.m., og eksterne samarbejdspartnere.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

IT-studentermedhjælper med stærke kommunikationsevner

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Incident Management.

timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer

timengo har succes og er en hurtigt voksende Microsoft-partner med fokus på Cloud Management. Som Cloud DevOps Engineer hos os, bliver du en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for optimal udnyttelse af Microsoft Cloud.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent til Lægemiddelstyrelsen

Vi søger en dygtig Informationssikkerhedskonsulent med stor kompetence i cybersikkerhed, stærke koordinatoregenskaber og IT-teknisk flair til at styrke sikkerheden i Lægemiddelstyrelsen. Vores hverdag er præget af tæt samarbejde, mange bolde i luften, gode kollegaer og masser af humor.

Sundhedsdatastyrelsen
København Se rejsetid

Cyber Risk Manager i afdelingen for Cyber- og Informationssikkerhed

Interesserer du dig for beredskabscyberrobusthed i samfundets kritiske sektorer og det internationale og nationale samarbejde omkring trusler, sårbarheder og risici? Så er en af Danmarks mest fagligt udfordrende og spændende stillinger blevet ledig!

BEC
Herning Se rejsetid

Development Manager for Credit Risk Reporting

We are looking for a development manager ready to share and grow The manager will be working out of the BEC Financial Technologies office in Herning in the credit risk domain and be reporting to the development director.

Alm. Brand
København Se rejsetid

IT governance konsulent

Kan du formulere og forvalte forretningsgange, der gør livet nemt for brugerne i forretningen? Har du nogle års erfaring med IT governance i cloud-miljøer, og leder du efter et sted, hvor du kan få både stor frihed og masser af opbakning til at folde dine evner maksimalt ud, så er dette job svaret.

Banedanmark
København Se rejsetid

Risk Manager

Har du solid erfaring med risk management og compliance, og brænder du for at levere kvalitetsydelser og service i topklasse, så er det dig vi søger som risiko manager til Cyber- og informationssikkerhedssektionen.

Bloom søger for Timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer til Timengo

Du vil blive en del af et team af erfarne kollegaer. Her arbejder de med kundernes cloudløsninger og har fokus på at levere en høj kvalitet af services gennem automatisering og dyb forståelse af, hvad der er kundernes behov.

Twins Consulting ApS is recruiting on behalf of Experian
Copenhagen Se rejsetid

Application Maintenance Manager for Experian

We are looking for an Application Maintenance Manager for Experian in the Nordics. The job purpose is to Coordinate application maintenance tasks and manage business stakeholders to ensure full transparency and tasks/incidents are managed according to SLA and agreements.