15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
Systematic A/S
København

IT-arkitekt til kundevendt rolle i Systematic Consulting

Kunne du tænke dig at anvende dine kompetencer som IT-arkitekt gennem forskellige metoder, processer og setup, når du er med til at designe og implementere løsninger til og hos vores kunder? Og har du lyst til at anvende eller opbygge indsigt inden for IT-sikkerhed/cyber security?

Bonnier Publications A/S
København

Løsningsarkitekt og Seniorudvikler

Kan du træffe beslutninger omkring digitale platforme og komme med løsninger på komplekse problemstillinger? Så har du mulighed for at blive Bonniers nye løsningsarkitekt og seniorudvikler. Jobbet er for dig, der er klar på at tage lead på den tekniske vision for Bonniers digitale tilstedeværelse.

Cloudeon A/S
Søborg

Customer Engagement Architect

Vi leder efter den kollega, der kan stå i front hos kunden og tryllebinde med sit bud på den perfekte tekniske løsning på deres problem. Du vil sikre den tekniske ballast til vores salgs- og marketing squad, hvor du i samarbejde med dine kolleger vil omsætte kommercielle problemer til tekniske løsninger.

Cloudeon A/S
Søborg

Cloud Architect

As a Cloud Architect, you will be part of the cloud consulting team. The team has a focus on delivering world class consulting by providing architectural, program and engineering support to our customers during their cloud journey.

Landbrugsstyrelsen
København

Genopslag - IT-Arkitekt til Landbrugsstyrelsen

Vil du være med til at tage det tekniske ansvar for opsætningen i vores rammesystemer? Og har du lyst til at få et indgående kendskab til den underliggende arkitektur og værktøjerne i de relevante systemer i Landbrugsstyrelsen – så er det lige dig, vi har brug for.

ATP
Allerød

Domain Lead til Data, Login & Documents

Vi er på udkig efter en Domain Lead, der har lyst til at indgå i et agilt team. Du bliver en del af et fagligt fællesskab omkring grunddata, der indhentes fra store offentlige registre. Vores opgaver spænder vidt indenfor drift og udvikling på IT-området (fx GDPR, sanering og andre større udviklingsprojekter).

Atea A/S
Ballerup

Senior Enterprise Architect

I Business Architect-gruppen har du en konsulterende tilgang til opgaven, du har evnen og muligheden for at skabe forandring i en kompleks serviceforretning i rivende udvikling. Du formår at blive i helikopteren, så du med analyser og et stærkt netværk, kan styrke og påvirke stakeholders i hele organisationen.

DSV
Hedehusene

Data Engineer for Digital Innovation in DSV

Would you like to influence the transport and logistics industry by developing innovative IT solutions, helping us make the way we transport goods more efficient? Do you thrive in an agile environment where experimenting with the newest technology in IoT, AI and machine learning is every day?

ATP
Allerød

Domain Lead til ATP Livslang Pension

Du får en spændende og udfordrende hverdag, hvor du i samarbejde med teamet indgår i udvikling, vedligeholdelse og support af den samlede IT-løsning på pensionsområdet. Det kommer til at foregå i et tæt samspil med brugerne, aktuarerne og vores IT-leverandør.

Danske Spil A/S
Brøndby

Product Owner til betalingsløsninger

Du bliver en del af teamet Payment & Data Activation, der består af seks medarbejdere, som har ansvaret for at drive og udvikle Danske Spils betalingsløsninger. Derudover har vi ansvaret for brugergrænsefladen på vores player account management-system, tracking af brugeradfærd på tværs af de digitale kanaler og endelige SEO-indsatser.

Speedrecruiters ApS
Nærum

Ruby on Rails-udvikler søges

Speedrecruiters søger en dygtig og ambitiøs softwareudvikler til Ruby on Rails-projekter. Vi er på en rejse ud i den store verden og måske endda en tur på Børsen. Speedrecruiters er et unikt digitalt set-up, der har til formål at gøre op med det gamle rekrutteringsparadigme, der kan dateres tilbage til 1863.

Netcompany
København

Managing Architect til spændende Data Management-projekter

I Netcompany søger vi lige nu teknisk stærke Data Management profiler, der ønsker at udfordre sig selv i en rolle, som kræver høj teknisk faglighed og solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der gerne vil sidde i en teknisk tung rolle med ansvar for, at vores dataløsninger understøtter vores kunders krav og behov.

Scan Global Logistics
Kastrup

D365 Finance Solution Architect

Hos Scan Global Logistics er vi på en spændende rejse for at bygge et nyt ERP-landskab med D365FO, som centrum for finansielle processer og transaktioner. Vi søger derfor en dygtig Dynamics 365FO Finance Solution Architect som vil med på rejsen og sikre at vi kommer sikkert i mål.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København Ø

Er du vores nye it-løsningsarkitekt?

Brænder du for it-arkitektur og sundhedsteknologi? Og vil du med på vores ambitiøse rejse og være en del af holdet, der sætter retningen for den sundhedsteknologiske udvikling - ikke kun i Region Hovedstaden men også i Danmark?

PANDORA A/S
Copenhagen

OMS Architect, Digital Development

As our new OMS Architect, you will provide support and guidance for OMS teams to ensure the effective build and delivery of a program of projects and product changes. Your main responsibility will be to maintain and improve Pandora’s OMS architecture and manage the solutions delivered by a growing team of Web Developers.