4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
SDC A/S
Ballerup

Integrationsarkitekt

Dine primære arbejdsområder vil være traditionelle integrationer, med en ligelig fordeling på den nuværende arkitektur og de eksisterende interface principper, guidelines og specifikationer, samtidig med implementeringen af nye integrationer baseret på API manager.

Forsvaret
Hvidovre

Desktop udviklingsspecialist til Forsvarsministeriets Koncern IT

Brænder du for IT-udvikling og design af sikre løsninger på end-user-delen - så læs bare videre. Vi tilbyder en velfungerende arbejdsplads med teknologisk spændende opgaver blandt gode kollegaer og med gode muligheder for kompetenceudvikling.

Jobindex A/S
Ishøj

IT-konsulent med fokus på server- og hostingkunder

Vi søger på vegne af 1stLevel. Din hovedopgave bliver at tage hånd om vores serveropgaver plus at planlægge og drifte vores hosting. Som konsulent bliver du bindeleddet mellem kunderne og vores supportere, som eskalerer opgaver til dig, hvis de har brug for hjælp.

XDC Gruppen
Køge

IT-hosting - Implementeringskonsulent

Kunne du tænke dig at tage ansvaret for den tekniske implementering af innovative hosting-løsninger? Som implementeringskonsulent hos XDC Gruppen, er du drivkraften i implementering af IT-hosting-løsninger hos XDC Gruppens kunder.