25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 25 resultater.
Københavns Erhvervsakademi
København

It-projektleder

Vi søger en it-projektleder, som skal være ansvarlig for implementering af såvel små som store it-projekter. Vi skal skifte vores sagsstyringssystem for vores Service desk og udrulle Office 365 i hele organisationen. Du får altså en rig mulighed for tværfagligt samarbejde og arbejde med meget forskellige it-projekter hos os.

Lyreco Danmark A/S
Roskilde

EDI Specialist/ eProcurement Coordinator

As eProcurement Coordinator, you become part of a marketing department of more than 50 colleagues. Our colleagues are located in Denmark, Norway and Sweden.

Dagrofa aps
Ringsted

Teamleder for IT Netværk

Vil du være med til at præge og lede drift og udvikling af netværksinfrastrukturen i Dagrofa? Ser du en spændende udfordring i at arbejde med forskelligartede og ofte komplicerede projekter, og er IT sikkerhed en naturlig del af dit mindset - så er du måske vores nye teamleder.

Banedanmark
København

It-koordinator

Har du mod på at være med til at sikre drift og vedligehold af Banedanmarks administrative it-systemer samt styrke it-driftskoordineringen? I stillingen som it-koordinator får du et spændende job med engagerede kolleger.

Jobindex A/S
København

Forretningsorienteret leder til Data Science & Engineering

Vi søger på vegne af Alexandra Instituttet A/S. Er du klar til at tage næste skridt i karrieren og blive leder for et fagligt stærkt team? Og vil du være med til at lave IT-løsninger, som skaber nytte og værdi hos Danmarks virksomheder?

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København

QA Manager til Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT)

Kunne du tænke dig at arbejde med sikring af kvaliteten på nogle af de største offentlige sundhedsteknologiske projekter og releases, herunder til Sundhedsplatformen, og har du lyst til at hjælpe vores kolleger på hospitaler i Region Hovedstaden ved at sikre den bedst mulige kvalitet på nye IT-leverancer?

Recruit IT ApS
Middelfart

IT-konsulent til ITW Construction Products A/S

For ITW Construction Products A/S søger vi en ambitiøs og erfaren IT Konsulent, gerne med AX kompetencer. Du skal medvirke til at flytte koncernen til en ny Microsoft Dynamics 365-løsning.

Novicell ApS
København

Digital Projektleder

Har du forretningsforståelse, og kan du sikre en god kundeoplevelse gennem klar forventningsafstemning og god dialog med både kunde og kolleger? Så har du mulighed for at gøre det i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste IT-eksperter og for - synes vi - nogle af de mest spændende brands i Danmark.

VP SECURITIES A/S
København

Scrum Master – vær med til at drive vores agile transformation

Vil du være med til at skabe forandringer og gøre VP Securities til en gennemført agil virksomhed? Og har du lyst til at blive en del af et innovativt udviklingsmiljø, hvor effekten af dit arbejde kan mærkes i hele vores forretning?

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Østjylland

Software Projektleder – Østjylland

Vi søger på vegne af kunde. Ønsker du at skabe din fremtid som projektleder i Softwareafdelingen? Kan du samle et fagligt stærkt team omkring dig, så I sammen leverer de bedste softwareløsninger til højteknologiske maskiner? Motiveres du af at samarbejde på tværs af tekniske områder og levere komplekse og unikke løsninger?

Region Sjælland
Ringsted

Erfarne og proaktive IT-projektledere søges til Koncern IT, Region Sjælland

Har du erfaring med IT-projektledelse og har du lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø? Så søger vi netop nu flere IT-projektledere med forskellige profiler, henholdsvis teknisk projektleder og en applikationsprojektleder, som har indsigt og erfaring med IT-projektledelse på laboratorieområdet.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København

Initiativrige konsulenter til it-projektporteføljestyring

Vil du arbejde med porteføljestyring af store komplekse sundheds-it-projekter, som gør en forskel for hospitalerne i Region Hovedstaden? Så er du sikkert én af de IT-porteføljekonsulenter vi søger.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød

Marketing Project Manager

Brænder du for at drive marketingkampagner og marketingaktiviteter i tæt samspil med Tech Data’s leverandører og partnere? Og motiveres du af at være en del af et stærkt team? Så har vi det rette job til dig.

Metier Scandinavia A/S
Herlev

Metier søger teknisk konsulent

Som teknisk udviklingskonsulent hos os inden for projekt- og porteføljestyring med fokus på PPM-løsninger får du mulighed for at være en del af et stærkt fagligt miljø. Vi har fokus på vækst, og derfor vil vi sammen arbejde på at hjælpe endnu flere virksomheder med at få mere værdi ud af deres PPM-løsninger og/eller deres agile værktøjer.

Netcompany
København

Dedikeret og resultatorienteret Test Manager søges

I rollen som Test Manager bliver du ansvarlig for test på et eller flere projekter. Du vil indgå i den daglige projektledelse og vil – sammen med dine ledelseskolleger – få ansvar for at sikre kunden en IT-løsning, der virker, realiserer de forventede gevinster og ikke mindst er leveret til aftalt tid og budget.

SOS Børnebyerne
København

CRM Manager med fokus på data og processer

Til en organisation, som arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at vokse op i en familie, som giver dem kærlighed og tryghed - hvad enten det er i barnets biologiske familie eller i en ny SOS-familie - søger vi en CRM Manager til Digital Forretningsudvikling som kan starte hurtigst muligt.

Jobindex A/S
Nuuk

Projektleder til implementering af netværksinfrastruktur

Jobindex søger på vegne af TELE-POST. På hovedkontoret i Nuuk bliver du en del af vores Netværksafdeling, der består af 9 erfarne kolleger, som vil tage godt imod dig.

SDC A/S
Ballerup

Implementeringskonsulent

Vil du være med til at sikre, at vores pengeinstitutter - SDC’s kunder - får optimal effekt af nye it-løsninger? Er du en stærk organisator og formidler, som er god til at sætte dig i modtagerens sted? Brænder du for organisatorisk implementering? Så er du måske vores nye implementeringskonsulent.

Energinet
Fredericia og/eller Ballerup

Bliv graduate hos Energinet

Vil du være med til at sikre 100 % grøn omstilling af energisystemerne, som er en af de væsentligste nøgler til at bremse de globale klimaforandringer? Og motiverer det dig at lære nyt og udvikle dig hver dag? Så har du nu mulighed for at kick-starte din karriere og blive en af vores seks nye graduates.

DLG
Fredericia

Category Project Manager - IT & Consulting

Din tilgang til jobbet kan komme fra flere vinkler. Det vigtigste er, at du har en udpræget kommerciel forståelse og et omfattende kendskab til det område, som du bliver kategoriansvarlig for. Det kan f.eks. være som IT Category Manager i en anden større virksomhed, IT Product manager, konsulent eller mellemleder i IT-branchen i øvrigt.

Magenta ApS
Aarhus

IT-projektleder med erfaring og overblik

En af vores projektledere har efter 5 år fundet nye græsgange, så vi leder efter en erfaren projektleder til vores kontor i Aarhus, der både kan begejstre og have det rolige overblik, internt såvel som hos kunderne. Hos Magenta lægger vi vægt på sparring og på at gøre hinanden bedre.

BEC
Roskilde

Department manager for Calypso

Are you passionate about Capital Markets and want to be responsible for BEC Capital Markets Platform covering OTC products front to back and risk calculations for all capital market products? Then it might be you that we are looking for.

Region Sjælland
Ringsted

PMO-konsulent til Koncern IT, Region Sjælland

Vi har brug for dig til at være med til at understøtte og udvikle området for IT Projektledelse i Koncern IT, Region Sjælland. I Koncern IT, arbejder vi med en bred vifte af it-projekter, der skal være med til at understøtte vores kolleger på sygehusene, i psykiatrien og i administrationen.

BEC
Roskilde

Experienced scrum master to AML

Would you like to be a part of our AML department and have a leading role in how we deliver new IT solutions in a SAFe context? Are you determined, proactive and capable of empowering the team to deliver great solutions to our customers? Then it might be you we are looking for.

PA Consulting Group
Copenhagen

Konsulenter til agile transformationer

Vi søger coaches og konsulenter til vores Agile Delivery-team. Du har erfaring med coaching og transformation inden for fx Scrum, SAFe, DevOps, product management eller agile architecture.