11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Økonomistyrelsen
Ballerup Se rejsetid

Vil du være med til at sikre høj informationssikkerhed i Statens It og hos Statens It’s kunder?

Vil du gøre en forskel for informationssikkerheden i Statens It? Vi søger to nye kollegaer, der vil arbejde på at højne informationssikkerheden gennem en kombination af gode og brugervenlige løsninger, et højt awareness-niveau, analyser, velfungerende processer og samarbejde med relevante myndigheder og samarbejdspartnere.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
København NV Se rejsetid

Dataarkitekt/dataudvikler med fokus på kombinerbarhed af data

Du bliver dataarkitekt og dataudvikler i ”Databank”-kontoret i SDFE. Som vores nye kollega indgår du i arbejdet med at sikre, at de data, som vi modtager, håndteres professionelt og efter nyeste teknologier og standarder.

BEC
Herning Se rejsetid

Domain architect

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Struktureret Business Development Representative (BDR) med stærkt kommercielt mindset

TrueCommerce Denmark oplever en kraftig vækst og efterspørgsel på markedet efter vores løsninger. Vores salgs- og marketingafdeling har derfor travlt, og vi søger nu en Business Development Representative (BDR) til at sikre, at de processer, der ligger bag vores markedsføring og salg, kører effektivt og understøtter vores vækst.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Data Steward til data- og informationsmodellering

Vi søger nu en erfaren Data Steward, der kan indgå som en del af projektteamet på et nyetableret tværgående Data Governance-projekt, der har til opgave at designe og implementere Metroselskabets nye Data Governance-processer og sætte rammerne om effektiv Master Data Management.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Data Manager til tværgående Data Governance

Vi søger nu en erfaren Data Manager, der kan stå i spidsen for et nyetableret Data Governance-projekt, der har til opgave at designe og implementere Metroselskabets nye Data Governance-processer og sætte rammerne om effektiv Master Data Management.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Cyber Risk Manager til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Brænder du for at gøre en cyber- og informationssikkerheds forskel i Danmarks mest kritiske infrastruktur – og vil du gøre karriere i en koncern, hvor det er et strategisk fokusområde? Så skal du søge jobbet som Cyber Risk Manager i Energinet.

Bytelab A/S
Aarhus Se rejsetid

Business consultant søges til spændende stilling indenfor IT i bilbranchen

Vi søger endnu en Business Consultant til at sikre de rette løsninger, der understøtter vores kunders forretning. Som konsulent er du bindeled mellem vores udviklerteams og vores kunder. Du sikrer en god afklaring af kundernes behov, den rette formidling internt samt efterfølgende test og aflevering til kunderne.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

IT-arkitekt

Kan du lide at arbejde med udvikling og integration af it-løsninger i en organisatorisk sammenhæng og vil du være med til at gøre Metroselskabet til en mere datadrevet organisation? Vi søger nu en erfaren it-arkitekt, som bliver en del af selskabets IT-enhed og som skal indgå som en del af et projektteam på et nyetableret Data Governance-projekt.

KRAMP Danmark
Skjern Se rejsetid

IT Con­sul­tant – Internal Nordic in­te­gra­tions and systems

Vi søger dig, der har erfaring med selvstændigt at specificere, teste og supportere ændringer og opdateringer til en lang række af systemer og applikationer – og som trives i tæt samarbejde med både lokale forretningsenheder og et større international bagland.

Maersk Drilling A/S
Lyngby Se rejsetid

Information Security Architect

Joining Maersk Drilling will embark you on a great journey with great career development possibilities in a global organization. As Information Security Architect you will gain broad business knowledge of the company’s activities, as well as understand how IT supports the oil and gas business.