13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ATP
Hillerød Se rejsetid

Systemarkitekt til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Har du erfaring som system-, løsnings- eller applikationsarkitekt? Vil du arbejde i et Agile SAFe-setup? Vil du have masser af arkitekturmæssige udviklingsmuligheder? Så er du måske den systemarkitekt, vi søger til en ny sektion forankret i Enterprisearkitektur.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

UI Designer

Er du en kreativ og iderig UI Designer, som kan skabe den bedste sammenhængende brugeroplevelse for vores kunder? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI/UX team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

IT Architect

Har du lyst til at bruge dit talent og din erfaring med it-arkitektur til at designe næste generation af løsninger inden for Human Capital Management (HCM)? Vil du bidrage til at løse KMDs kunders behov for en sikker og stabil leverance fra KMD? Vil du være med til at hjælpe dem, der hjælper os alle? Så er dette et job for dig!

ATP
Allerød Se rejsetid

Teknologiarkitekt til IT

I sektionen Cloud & Technology er vi i øjeblikket på udkig efter en teknologiarkitekt, som kan varetage ansvaret for infrastruktur i IT og samarbejdet med vores underleverandører.

Apport Systems A/S
Risskov Se rejsetid

Solution Consultant

Din vigtigste opgave er at sikre, at vores kunders anvendelse af Apport WMS fungerer effektivt. Det betyder, at du skal bruge din analytiske sans og viden om lagerlogistik til at tage del i, at vores kunder får de mest optimale lagerprocesser og løsninger ved anvendelsen af Apport WMS.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Senior API Management Consultant

As Senior API Management consultant you will be part of the Integration Team and have the overall responsibility of our API Management platform. This includes both the operational and architectural part. The team is pivotal for the JYSK IT strategy with its strong focus on a Unified Commerce strategy.

Knowit
Aarhus

Solution Architect

Kan du se dig selv tage ansvaret for, at teknologi møder de forretningsmæssige behov, så skæve ideer, nyeste teknologier, skønne mennesker og store ambitioner går op i en højere enhed?

Recruit IT ApS søger for helphouse.io
Odense

Solution Consultant til helphouse

Har du erfaring med Customer Service Solutions i omnichannel setups og konsulenterfaring? Så vil vi meget gerne i dialog med dig! For vores kunde, helphouse, søger vi lige nu en stærk Solution Consultant til deres passionerede og ambitiøse team.

Per Aarsleff A/S
Viby J Se rejsetid

It-løsningsarkitekt til en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder

Vil du være med til at sikre, at Aarsleff lykkes med digitalisering og it-transformation? Til Aarsleff it-udvikling søger vi en dygtig kollega til at varetage opgaven som løsningsarkitekt. Du vil få ansvaret for alle de processer, der ikke berører ERP-systemet Business Central.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce COE Architect

Come and join our global Salesforce community! As our first Salesforce COE Chief Architect in Denmark, you will be part of great and fast-growing global community of Salesforce experts. While your focus will be on the Danish market and clients, you will act on a global playing field in one of the most recognized Salesforce partners in the world.

Bolia A/S
Aarhus Se rejsetid

IT Solution Architect

Vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, hvor du aldrig vil kede dig? Og drømmer du om at blive en del af noget større? F.eks. i en kreativ og innovativ designvirksomhed med høje, bæredygtige ambitioner? Så er muligheden her. Vi søger en serviceminded, struktureret og dygtig IT Solution Architect til vores IT-afdeling.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Cloud Solution Architect

Har du stor erfaring med on-prem infrastruktur, hybrid cloud-arkitektur, og har du et bredt kendskab til IT-teknologi, IT-sikkerhed og IT-arkitektur? Kan du levere arkitekturen, der fører KMD’s kunder sikkert ind i fremtiden og giver KMD’s kunder nye innovative forretningsmuligheder? Så skal du læse videre.

Kvadrat
Ebeltoft Se rejsetid

Solution Architect

Right now, we are looking for a Solution Architect for our IT department, to help us reach a new digital milestone, by both implementing and managing different automation technologies like EDI, API, and Lasernet. But also exploring ways technology can be used to optimize and simplify internal processes.