18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsikringsforbundet
Frederiksberg Se rejsetid

IT-medarbejder søges til spændende stilling

Vi søger en IT-medarbejder, der trives med kombinationen af IT, bred brugerkontakt og administrative processer, der er fundamentet for en stærk forretningsunderstøttende IT-drift. Som vores nye IT-medarbejder vil du være tovholder på hele vores IT-setup i samarbejde med forbundets souschef.

TrackMan A/S
Vedbæk Se rejsetid

IT Supporter

Are you an experienced IT supporter having worked with IT infrastructure and IT security? Do you want to work in a fast-growing sports technology company within both Golf, Baseball, and Football? TrackMan is looking to add an IT supporter to our internal IT department.

TrackMan A/S
Vedbæk Se rejsetid

Senior UI Designer

Join us on our journey to enable athletes around the world with actionable data-driven insights as well as best-in-class golf simulators. We are a design team of 6 design geeks from Mexico, Spain, and Denmark who daily have fun and challenge each other in delivering the best digital products, and we are looking for our next great UI Designer.

Continia Software A/S
Nørresundby Se rejsetid

Webmaster

You step into a specialist position with the opportunity to develop our international website and ensure growth across our markets globally. The ideal candidate is passionate about web development, UX & UI, design, SEO, customer journeys, and digital marketing.

Finansforbundet
København Se rejsetid

IT-supportansvarlig til Finansforbundet

Du bliver en del af Forretningsudvikling- og IT, der driver Finansforbundets digitalisering og sikrer drift og support af alle vores IT-systemer. Din primære rolle bliver at supportere husets brugere på applikations- og hardware-niveau samt at varetage systemadministration på udvalgte områder.

Scan Global Logistics
Kastrup Se rejsetid

IT-supporter

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en positiv og engageret IT-supporter til Group IT til vores hovedkontor i Kastrup. Vores dagligdag er udfordrende IT-support, hvor vi arbejder med alt der kører på computere, og vi kan lide det.

Thales Denmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Thales søger kollega til Service Desk (SPOC)

Ønsker du at arbejde med brugeradministration eller har du erfaring med arbejdet i en Service Desk – og kunne du tænke dig at kombinere det med brugeradministration - så er det nu, at du skal læse videre.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Inspirerende IT-konsulent som vil ”forkæle” faste kunder

Er du vores nye kollega, som kunderne har svært ved at slippe, når du er på visit hos dem, som altid er smilende og ved, hvor meget kunderne værdsætter dine faglige inputs og magiske touch, når du løser dagligdagen problemer for dem? Så er du vores nye holdspiller.

Bunker Holding A/S
Athens, Aarhus or Middelfart Se rejsetid

Senior IT Supporter

Are you an experienced Senior IT Supporter with flair for good customer service? Do you have a proactive approach and the ability to keep an overview when facing many IT challenges? Bunker Holding Group offers an exciting position as Senior IT Supporter in our service desk, supporting our more than 800 users around the world.

Godske Group A/S
Sunds Se rejsetid

Erfaren IT-supporter til daglig styring og ansvar for IT-administrationen

Kunne du tænke dig at have en central rolle i en IT-afdeling, og ikke mindst trives du med at have en meget afvekslende og selvstændig hverdag, hvor service og godt humør er en vigtig værdi i dit arbejde? Så kan vi tilbyde dig et spændende job i en international virksomhed.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

UI Designer

Er du en kreativ og iderig UI Designer, som kan skabe den bedste sammenhængende brugeroplevelse for vores kunder? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI/UX team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

AURA Energi
Odder Se rejsetid

IT-supporter

Vi søger en selvstændig, løsningsorienteret kollega til vores IT-drift afdeling. Du skal være god til at arbejde struktureret og have sans for kvalitet. Vi har hele tiden brug for at arbejde smartere, og udtænke gode løsninger, så du skal have lyst til at hjælpe andre, tage ansvar for opgaverne og bidrage med ny viden.

NTI A/S
Vejle eller Værløse Se rejsetid

Application Engineer/Systemkonsulent søges til en spændende og alsidig stilling

Opgaverne kommer til at spænde fra det tekniske i form af installation, konfiguration og test af løsninger til mere kundetilrettede opgaver som design-, data-, og behovsanalyser, virksomhedssparring, præsentationer, seminarer og undervisning.

DSV
Horsens Se rejsetid

IT-supporter til vores danske lokation - Horsens

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som IT-supporter til hele den danske DSV-forretning? Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

Sampension A/S
Hellerup Se rejsetid

IT Servicedesk søger erfaren supporter

Vil du være med til at levere god service til 350 kolleger? Sampension søger medarbejder til IT Servicedesk. Din primære opgave er 1. og 2. level support inden for bl.a. brugeradministration, Office-pakken, MDM og Windows på laptops.

RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Senior Support Specialist

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner og har du mod på at blive udfordret? Så har vi jobbet til dig!

LINK Mobility
København Se rejsetid

Service and support specialist

Drømmer du om at arbejde for Europas største leverandør af IT-løsninger til mobil kommunikation? Vi søger en serviceminded supporter til vores Service & Delivery team i det centrale København. Afdelingen står for levering, onboarding og support til vores kunder af forskellige løsninger til mobil kommunikation.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Support til intern IT-afdeling

Er du hurtig til at gennemskue tekniske problemer, og sætter du en ære i at yde den bedste IT-service til dine kollegaer? Så har vi brug for dig og din ekspertise på en af Danmarks bedste IT-arbejdspladser. Vi søger en supporter, gerne med 3-4 års erfaring, som brænder for at yde en effektiv og kundevenlig service.