46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Søfartsstyrelsen
Korsør Se rejsetid

Driftsansvarlig projektleder til ambitiøs IT-Drift- og Udviklingsafdeling

Søfartsstyrelsen er i gang med en stor omlægning af vores IT-systemer, så vi i højere grad arbejder digitaliseret og datadrevet. Det stiller også nye krav til vores it-drift. Du kan være med til at præge udviklingen og få det til at ske.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IAM DevOps Operations Engineer

We are currently working on delivering an Identity Governance platform to DSV – a major, multi-year project meant to take identity governance to the next level. To enable the technical delivery, we are building an international IAM team – and we need you!

TEC – Technical Education Copenhagen
Ballerup eller Frederiksberg Se rejsetid

Netværks- og infrastrukturspecialister der vil være en del af noget større

Har du rygsækken fuld af viden og erfaring om netværk og infrastruktur? Kan du lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde og dele din viden med andre? Og vil du være med til at sikre, at der også i fremtiden findes kompetencer inden for dit felt? Så har vi jobbet til dig.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Linux specialist til Koncern IT, Region Sjælland

Er du en dygtig Linux tekniker med flair for it og erfaring med datacenter drift? Vil du være med til at udvikle og optimere it til Region Sjællands virksomhedsområder? Så kan du nu blive vores nye kollega.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Kundepartner til Statens Its Kundeområde

Som It Kundepartner har du ansvaret for, at der fortsat udvikles og vedligeholdes professionelle og tillidsfulde relationer til de kunder, du får ansvaret for, og at Statens It yder proaktiv kundehåndtering samt rådgivning til kunderne i forhold til deres digitaliserings- og it-mæssige ønsker og behov.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Bliv graduate i IT & Digital Innovation

Er du uddannet kandidat i 2021 eller 2022, og er du klar til at udfordre din viden inden for IT? Er du nysgerrig på at arbejde med Agile IT og IT-governance eller måske emner som IoT, machine learning og AI?

Logicmedia A/S
Aalborg Se rejsetid

Vi søger en erfaren person til vores intern IT

Er du passioneret omkring teknologi og IT og ønsker du at blive en del af et kompetent driftsteam, så er det måske dig vi søger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Engageret Business Analyst til Forskudsopgørelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Forskudsopgørelsen og Ejendomsværdibeskatning til 5 mio. skatteydere i Danmark? Har du lyst til at arbejde med at koble forretningen med IT i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så er du måske vores nye kollega i Forskud og Bolig.

People Company søger for Geoinfo A/S
Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret ArcGIS Enterprise-systemspecialist til landets førende softwaredistributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).

TIMEmSYSTEM
Glostrup Se rejsetid

IT operations technician/developer

TIMEmSYSTEM is currently looking for a new technician or developer for our IT operations department. Our main customers are governmental, educational, and public institutions. We are looking for a new colleague who can help us provide professional and secure IT services to our customers.

Netcompany
København Se rejsetid

SCCM & Intune Lead

Vil du drive og udvikle vores endpoint management platform for 3500+ kolleger, og vil du være en del af en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både den offentlige og private sektor?

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Service Delivery Coordinator & Engineer

Do you get motivated in a job where you have to make use of your technical IT and process skills in combination with your soft skills to make sure that our external providers are delivering services in time and quality? Then we have the perfect job for you.

Skanderborg Kommune
Skanderborg Se rejsetid

IT-konsulent til IT-afdelingen

IT/Digitalisering og Forretningsudvikling i Skanderborg Kommune søger en kompetent og engageret IT-konsulent til vores tekniske team, der hver dag leverer IT-services til over 6.000 interne brugere samt til vores undervisnings- og gæstebrugere.

Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

IT-infrastrukturspecialist

Vi har travlt og søger derfor en dygtig infrastrukturspecialist med kompetencer inden for en eller flere af følgende discipliner: Klassisk datacenter serverdrift i Enterprise miljøer (Windows/Linux), Windows Active Directory, Microsoft 365, sikkerhed.

Kalundborg Refinery A/S

IT-infrastrukturspecialist

Ønsker du at blive en del af en ny, dynamisk og spændende IT-afdeling på et af Danmarks største procesindustrianlæg? Er du klar til at blive en del af en nyetableret IT-afdeling, hvor fokus er på at levere et sikkert og pålideligt IT-landskab, samt søge efter nye løsninger, der kan forbedre vores forretning.

Udlændinge- og Integrationsministeriet
København Se rejsetid

SQL Server databaseadministrator søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Koncern It søger en stærk SQL Server databaseadministrator med gode kompetencer inden for drift og vedligehold af MS SQL databaser til at understøtte Udlændinge- og Integrationsministeriets digitaliseringsstrategier.

CSIS Security Group A/S
Copenhagen Se rejsetid

IT Operations Manager

CSIS IT Operations department is looking for a new manager that will ensure the company is supported by robust, secure, scalable, and resilient IT infrastructure, equipment, and services.

Banedanmark
København Se rejsetid

IT Service Level Manager til at fremme og optimere serviceniveauet

I Banedanmarks IT-driftssektion har vi ansvaret for de administrative IT-systemer. Vi har travlt og der er en stigende efterspørgsel på det, vi i sektionen leverer. Vi søger derfor en ny kollega. Du skal være med til at sikre kvaliteten af vores ydelser og styrke forretningsprocesserne.

Plesner Advokatpartnerselskab
København Se rejsetid

Erfaren IT Operations Specialist

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en erfaren teknisk person med faglige kompetencer inden for end user computing. Vi søger en person, der brænder for at arbejde med vedligehold af applikationer og Windows OS som third level IT-driftspecialist.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Inspirerende IT-konsulent som vil ”forkæle” faste kunder

Er du vores nye kollega, som kunderne har svært ved at slippe, når du er på visit hos dem, som altid er smilende og ved, hvor meget kunderne værdsætter dine faglige inputs og magiske touch, når du løser dagligdagen problemer for dem? Så er du vores nye holdspiller.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

IT-kollega med sort bælte i drift og overvågning

Er du vores nye kollega, som med et falkeblik på overvågningen sikrer proaktiv aktion, har du sort bælte i løsning af fejl og er du blandt de ”IT-nørder”, som mener at alt altid skal holdes opdateret... Så er du vores nye holdspiller.

NIRAS
Allerød, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren IT-administrator med Office 365-erfaring til NIRAS Global IT

Har du erfaring med Office 365 sikkerhedsprodukter, og vil du være med til fortsat at flytte en af de store danske rådgivningsvirksomheder til et nyt niveau ved hjælp af Microsofts mange sikkerhedsværktøjer, så er muligheden hér!

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Build- & configuration manager

Du har rig mulighed for selv at sætte dit præg på stillingen som build- & configuration manager på Acadre. Du skal skabe en effektiv og automatiseret håndtering af udrulning -og konfigurationsændringer af software på en sikker og struktureret måde.Vi bruger Azure Devops til Build og Release processen.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Erfaren og initiativrig AD-profil til Statens It’s Team Identity & Access Management

Vil du være en af vores nøgleressourcer, der skal være med til at udvikle vores Active Directory og kommende IDM system, som begge er blandt Danmarks største? Og vil du være med til at løfte nogle af vores mange spændende infrastrukturprojekter? Så er du måske vores nye kollega i Statens It’s Team Identity & Access Management.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

DevOps engineer

Vil du være en del Adoxa produkt-teamet, og arbejde helt tæt sammen med udviklere, arkitekter, sælgere og produktledelse? Teamet varetager alle aspekter af produktet, fra idé til support. Er du en teknisk dygtig DevOps engineer eller softwareudvikler og har du lyst til at arbejde med vores markedsførende data- og filanalyseprodukt Adoxa?