16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rejsekort & Rejseplan A/S
Søborg Se rejsetid

Erfaren eller nyuddannet IT-konsulent?

Hvis du vil være med til at videreudvikle Rejseplanen og har flair for data, så kan du blive vores nye IT-konsulent. Vi er på vej i en ny retning med vores afdeling, som udvikler og vedligeholder Rejseplanen.

ALK
Hørsholm Se rejsetid

IT System Specialist for CMMS System

Are you an expert in CMMS, Computerized Maintenance Management System and with competencies and drive to support globally and do you have competences to support exciting implementation projects for on our productions sites in Europe and US?

RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Systemkonsulent til RIT Akademiet

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid? Så har vi jobbet til dig!

Netcompany
København Se rejsetid

SCCM & Intune Lead

Vil du drive og udvikle vores endpoint management platform for 3500+ kolleger, og vil du være en del af en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både den offentlige og private sektor?

Shure Scandinavia A/S
Copenhagen Se rejsetid

Hardware Engineer

Shure has an ambitious goal of offering our customers innovative ecosystems of high-quality software to support our networked devices. As we are expanding our product portfolio, we are looking for a senior Hardware Engineer to join our Product Development team in Ørestad, Copenhagen.

Foodjob Nordic søger for Herlev Gentofte Hospital
Hellerup Se rejsetid

Systemansvarlig til Ernæringsenhedens IT-kostsystem

Kan du tage stafetten videre og sikre fuldt udbytte for brugerne? Foodjob Nordic søger en selvstændig og IT-stærk specialist, som er klar til at tage ejerskab for IT-kostsystemet hos Herlev Gentofte Hospital.

Wiredelta ApS
Copenhagen Se rejsetid

Sysadmin/DevOps

Wiredelta is a digital agency focused on delivering projects from all sizes. Regardless, if you are interested in experiencing the agency life or you would like to focus on working on a product we provide an all-around experience. Do you enjoy scripting, automating and evaluating new technologies?

NIRAS
Allerød, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren IT-administrator med Office 365-erfaring til NIRAS Global IT

Har du erfaring med Office 365 sikkerhedsprodukter, og vil du være med til fortsat at flytte en af de store danske rådgivningsvirksomheder til et nyt niveau ved hjælp af Microsofts mange sikkerhedsværktøjer, så er muligheden hér!

ITSecurity A/S
Aalborg Se rejsetid

Cloud Solution Specialist til ITSecurity

Du har nu muligheden for at blive en del af et topprofessionelt IT backend-team i én af branchens stærkeste IT-virksomheder. ITSecurity leverer løsninger og services i højeste kvalitet indenfor IT-outsourcing, drift og sikkerhed.

COMM2IG A/S
Aalborg, Aarhus og Kokkedal Se rejsetid

Microsoft 365 konsulenter til COMM2IG i Aalborg, Aarhus og Kokkedal

COMM2IG søger nye kollegaer med erfaring indenfor Microsofts Cloud-løsninger såsom Microsoft Security, Microsoft Endpoint Manager, Microsoft Teams. Samtidig ser vi dig også have et bredt kendskab til samtlige produkter i Microsoft 365 på et professionelt niveau.

Damstahl a/s
Skanderborg Se rejsetid

IT Project Manager (Applications)

Kan du facilitere digitale forandringer? Vil du være en del af et internationalt IT-Applikationsteam? Og har du Microsoft-værktøjskassen i orden? Så er dette nok noget for dig.

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

It-systemkoordinatorer (Systemforvalter, Application Manager) til Udvikling og Forvaltning i Center for IT og Digitalisering

Vil du være bindeled mellem it, forretning og it-leverandører i en samfundsbærende organisation med ca. 4.500 medarbejdere? Kan du være med til at omsætte forretningens ønsker til it-understøttelse? Har du engagement og lyst til at arbejde selvstændigt? Så er du måske en af vores to nye it-systemkoordinatorer.

Recruit IT ApS søger for helphouse.io
Odense

Solution Consultant til helphouse

Har du erfaring med Customer Service Solutions i omnichannel setups og konsulenterfaring? Så vil vi meget gerne i dialog med dig! For vores kunde, helphouse, søger vi lige nu en stærk Solution Consultant til deres passionerede og ambitiøse team.

NetIP A/S
Herlev

IT-konsulenter med overskud

Vi har masser af glade kunder, og flere er på vej ind. Derfor søger vi dygtige og erfarne IT-konsulenter med overskud, som brænder for at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse. Hos netIP bliver alle kunder tilknyttet et kundeteam, som du bliver en del af, så vi i fællesskab gør forskellen og får løst opgaverne med stor tilfredshed.

Trafikselskabet Movia
Valby Se rejsetid

IT-systemkoordinator til udvikling og drift af trafikinformations- og realtidssystemer

Trafikselskabet Movia søger en engageret og kompetent kollega, der kan indgå i vores IT-team med ansvar for Movias systemportefølje og IT-arkitektur. Som systemkoordinator bliver din vigtigste opgave at styre og videreudvikle flere af Movias trafiksystemer.

Jeudan A/S
København Se rejsetid

IT-systemkonsulent

Er du typen, der altid har fingeren på pulsen, når det kommer til den nyeste udvikling inden for teknologi og IT generelt? Og vil du arbejde med en række forskellige IT-systemer, som du både implementerer, sikrer og drifter? Så er du måske lige den kollega, vi er på udkig efter.