34 job matcher din søgning 34 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TryghedsGruppen
Virum Se rejsetid

IT-projektleder

Vi søger en projektleder med mange facetter til at hjælpe os med at sikre overblik og fremdrift i vores IT-projekter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Projektorienteret business analyst til Forskud og Bolig

Vil du booste din karriere som business analyst med at spille en central rolle i nogle af Danmarks største it-projekter?? Har du en end-to-end procestankegang og evnen til at koble forretningen med IT? Så er du måske vores nye kollega i Forskud og Bolig.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Teknisk Service Delivery Manager til Regional IT

Kunne du tænke dig at arbejde med driftsopgaver på et af de mest centrale og vigtigste IT-systemer i Region Syddanmark? Du har ansvaret for den daglige/faglige styring af de tekniske leverancer, som er påkrævet for at sikre stabil og sikker drift.

Recruit IT ApS søger for FTZ Autodele & Værktøj A/S
Odense SV Se rejsetid

Scrum Master til FTZ

Vil du være med til at videreudvikle fremtidens onlineløsninger til Autobranchen? Trives du i et agilt miljø, hvor de udfordrer og hjælper hinanden?

Recruit IT ApS søger for Softværket
Kolding Se rejsetid

Scrum Master til Softværket

Som Scrum Master refererer du til Softværkets udviklingschef, og du er ansvarlig for at sikre, at den agile arbejdsform forankres, og at der arbejdes optimalt gennem hele udviklingsprocessen med både støtte og coaching.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Holbæk Se rejsetid

Vi søger en chef for data og indsigter

Har du passion for data og teknologier, kan du være med til at præge Sparekassen Sjælland-Fyn A/S strategiske udvikling. Som sparekassens chef for data og indsigter bliver du ansvarlig for et datateam med et bredt sæt af kompetencer, og din hverdag vil byde på spændende og alsidige opgaver og udfordringer.

Systemate
Aarhus Se rejsetid

Erfaren projektleder med stærk teknisk indsigt

Har du overblikket til at styre projekterne i mål til tiden? Vi søger en projektleder med stærke kommunikationsevner, der både har lysten og evnen til at skabe god og konstruktiv fremdrift i projekter i et tæt samarbejde med kunden og teamkollegaerne.

NTI A/S
Værløse Se rejsetid

BIM-specialist/VDC-konsulent søges til en spændende og alsidig stilling

Vi søger en dygtig BIM-konsulent, der skal løse spændende kundeopgaver, være sparringspartner for vores kunder, foretage analyser samt operationalisere og implementere resultaterne fra disse. Foretage undervisning og være med til at formidle den nyeste viden.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Technical Consultant

You’ll be working across a wide spectrum of industry sectors, from Consumer Products, Automotive to Telecommunications. You’ll be working with our clients to transform their business using the Salesforce.com platform supported by the one of the largest eco system of Salesforce apps.

Workday
Copenhagen and London Se rejsetid

Product Operations Manager, Peakon product

Our Peakon Product Management team is growing, and we are seeking a Product Operations Manager to enable the success, efficiency and scalability of our product team. At its core, product operations enable product teams to achieve better outcomes, work more efficiently and therefore, bring value to our customers faster.

Workday
Copenhagen Se rejsetid

Senior Frontend Engineer

Your focus will be to develop and evolve the more sophisticated parts of the Peakon frontend application, and the tools surrounding it. You will be implementing new features and products, crafting delightful user experiences in close collaboration with Peakon UX/UI designers.

Workday
Copenhagen Se rejsetid

Senior Backend Engineer

As we grow the Peakon engineering team at Workday, we are looking for an experienced Senior Backend Engineer to join us in Copenhagen. Peakon teams own their roadmap, work collaboratively and include engineering, UI/UX design, and product management.

Jobindex A/S søger for Balder Danmark
København Se rejsetid

Product Owner – sæt retningen for udviklingen af vores nytænkende app

Du får fuldt ejerskab over processen og vil være primus motor på at få søsat appen som flagskib i vores kundeunivers. Selve udviklingen af appen kommer den leverandør, du vælger, til at tage sig af.

Recruit IT ApS søger for Vitec Aloc A/S
Odense Se rejsetid

Project Manager til Vitec Aloc

Vi søger en Project Manager til Vitec Aloc i Odense, der udvikler software til kunder på det finansielle marked og dækker med produktudbuddet behovet for portefølje- og risikostyring, treasury og børshandel. Som Project Manager i Vitec Aloc vil du få en varieret arbejdsdag med mange berøringsflader i organisationen.

Justitsministeriet
København Se rejsetid

Justitsministeriets departement søger en erfaren projektleder til at lede et stort og tværgående digitaliseringsprojekt

Vi tilbyder en spændende projektlederstilling i spidsen for et afgørende projekt, der skal lægge grundstenene for den videre digitalisering af straffesagskæden. Stillingen vil være præget af stor selvstændighed, og der vil være rig mulighed for at præge projektets retning.

Continia Software A/S
Aalborg Se rejsetid

Partner Account Manager – Nordic Market Team

Are you looking for a job as a Partner Account Manager? If you’re interested in growing a partner ecosystem, then come join our Nordic Market Team! You will be a key player in strengthening and growing our business together with our partners on the Scandinavian market where the focus will be to continue our exciting Cloud journey.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Erfaren it-proceskonsulent - vær med til at øge procesmodenheden i IT

Som proceskonsulent er du med til at sikre, at processerne mellem IT og forretningen og internt i IT er effektive, så der er fuld klarhed over, hvem der gør hvad og hvornår. Du sikrer, at procesdesign overholder eventuelle eksterne eller interne krav samt sikrer, at de tværgående processer er sammenhængende.

UNIwise ApS
Aarhus Se rejsetid

Business Implementation Manager til at gennemføre forretningsimplementering af WISEflow hos vores kunder

Til vores kontor i Aarhus søger vi en Business Implementation Manager, som brænder for uddannelsesområdet og som på sikker og tillidsskabende vis kan gennemføre forretningsimplementering af WISEflow hos vores kunder.

Howdy ApS
København Se rejsetid

Sælger af digitalt og menneskeligt trivselsværktøj

Vil du være med til at sikre trivslen på danske og internationale arbejdspladser? Som sælger består din opgave i at sælge Howdy® til danske virksomheder og offentlige organisationer. Du skal være i stand til at identificere potentielle kunder og tage kontakt med dem.

Formpipe Software A/S
Copenhagen Se rejsetid

Teknisk konsulent/technical consultant

We are seeking a Technical Consultant who will be able to scope and implement document management projects for our Dynamics ISV solutions.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

Experienced Management Consultants (f/m/x)

Do you have what it takes to help shape Capgemini Denmark’s management consulting practice? And are you passionate about future-proofing your clients’ businesses – turning disruption into opportunities and allowing them to succeed in a market increasingly shaped by digital technologies?

COMM2IG A/S
Kokkedal, Aarhus og Aalborg Se rejsetid

Løsningsorienteret salgsspecialist til Chrome Enterprise

I den nyoprettede stilling som salgsspecialist for Chrome Enterprise får du en unik chance for at være med til at udbrede Chrome OS og Chromebooks til Enterprise-markedet i Danmark.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk eller Aarhus Se rejsetid

Senior Account Executive - Public Health

Er du på udkig efter et selvstændigt job, hvor du planlægger din egen hverdag og skaber gode relationer til nye kunder? Her er en chance for at skabe værdi hos dine kunder i form af konsulentydelser og service-offerings, når du hjælper dem med at finde de rigtige løsninger til deres udfordringer.

Damstahl a/s
Skanderborg Se rejsetid

IT Project Manager (Applications)

Kan du facilitere digitale forandringer? Vil du være en del af et internationalt IT-Applikationsteam? Og har du Microsoft-værktøjskassen i orden? Så er dette nok noget for dig.

ITL Webbureau A/S
Horsens Se rejsetid

Teamlead/Backendudvikler til ITL Webbureau

Vores kunde ITL Webbureau står over for store nye projekter indenfor digitalisering af forsyningsbranchen. Derfor søger de dig, der vil tage ansvar for at udvikle og styre disse projekter i mål. Det vil sige, at du er med i hele processen, og får således et stort ansvar i ITL Webbureau.