7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TrackMan A/S
Vedbæk Se rejsetid

IT Supporter

Are you an experienced IT supporter having worked with IT infrastructure and IT security? Do you want to work in a fast-growing sports technology company within both Golf, Baseball, and Football? TrackMan is looking to add an IT supporter to our internal IT department.

Finansforbundet
København Se rejsetid

IT-supportansvarlig til Finansforbundet

Du bliver en del af Forretningsudvikling- og IT, der driver Finansforbundets digitalisering og sikrer drift og support af alle vores IT-systemer. Din primære rolle bliver at supportere husets brugere på applikations- og hardware-niveau samt at varetage systemadministration på udvalgte områder.

Godske Group A/S
Sunds Se rejsetid

Erfaren IT-supporter til daglig styring og ansvar for IT-administrationen

Kunne du tænke dig at have en central rolle i en IT-afdeling, og ikke mindst trives du med at have en meget afvekslende og selvstændig hverdag, hvor service og godt humør er en vigtig værdi i dit arbejde? Så kan vi tilbyde dig et spændende job i en international virksomhed.

Netcompany
København Se rejsetid

Ambitiøs IT-tekniker til Netcompany Operations

I Netcompany søger vi en IT-tekniker til vores Operations afdeling, hvor du vil indgå i et meget ambitiøst team med dygtige kolleger. Har du erfaring inden for bl.a. design og drift af Microsoft-miljøer? Så er du måske den nye kollega vores 8-mands team, går og venter på.

ATP
Allerød Se rejsetid

Situation Manager til IT

Har du en bred teknisk viden og erfaring inden for drift af større IT-installationer? Er du initiativrig og vild med at arbejde struktureret med problemløsning? Så er det dig, vi søger til Situation Management & Optimization i ATP.

Vallensbæk Kommune

2 IT-teknikere til IT-Infrastruktur-team med ambitioner og tempo

Vallensbæk Kommune søger to engagerede, servicemindede og dygtige IT-teknikere til nyoprettede stillinger. Er du nyuddannet, skarp og lærenem eller en erfaren tekniker med mod på nye udfordringer? Så er du måske vores nye kollega.

Recruit IT ApS søger for Itavis ApS
Klampenborg Se rejsetid

IT-driftskonsulent til Itavis

Brænder du for IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig vi leder efter. På vegne af Itavis søger vi en IT-driftskonsulent til deres profesionelle team. Itavis er en højt kvalificeret leverandør af professionelle Cloud-produkter.