55 job matcher din søgning 55 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Functional Consultant

You’ll play back the requirements and prepare functional documentation to exceed client expectations using your deep functional Salesforce product knowledge and understanding of core Salesforce configuration (Sales/Service) and software features.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Technical Consultant

You’ll be working across a wide spectrum of industry sectors, from Consumer Products, Automotive to Telecommunications. You’ll be working with our clients to transform their business using the Salesforce.com platform supported by the one of the largest eco system of Salesforce apps.

LEMAN A/S
Greve Se rejsetid

IT Infrastructure specialist

At LEMAN, we don't just work for someone – we work for something. The areas we need coverage for are Virtualization, Storage and Back-Up in our VMware environment. Your daily work will also include incident handling as 2nd level for LEMAN Service Desk, maintenance, and different projects in IT Infrastructure.

Egmont
København Se rejsetid

IT-supporter til Egmont IT

Danmarks største medievirksomhed Egmont søger en dygtig kollega til vores IT Servicedesk-afdeling. Med fokus på at styrke vores stærke medie-positioner og nye digitale forretningsområder leder vi efter en kollega, som brænder for IT-service.

Carl Ras A/S
Herlev Se rejsetid

AX-supporter

Er du serviceminded, og har du solid erfaring med Microsoft Dynamics AX? Vil du være en del af en af virksomhed, der igennem flere år er blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser? Så har vi en sjælden mulighed i en nyoprettet fuldtidsstilling i vores IT-afdeling på vores hovedkontor i Herlev.

Notora A/S
Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren ERP-udvikler til Microsoft Dynamics - Business Central

Vi leder efter dig! Hvis du har praktisk erfaring med programmering i Microsoft Dynamics Business Central (gerne 3-4 år), kan det være dig vi mangler som nyt medlem i vores team af dygtige Business Central konsulenter og udviklere i Aarhus eller Aalborg.

LEMAN A/S
Fredericia Se rejsetid

IT Service Desk Agent

Som IT Service Desk Agent vil du få mulighed for at bringe al din IT-erfaring i spil – nationalt som internationalt. I det daglige er du en af nøglepersonerne i vores Service Desk og ansvarlig for at levere ”best-in-class”-fejlsøgning på de henvendelser, vi modtager i vores globale servicefunktion.

HCLTech Denmark ApS
Hellerup Se rejsetid

SAP Manufacturing Subject Matter Expert

Vi leder lige nu efter en SAP Manufacturing Subject Matter Expert til en ledende pre-sales rolle i vores voksende EMEA-team. Du vil blive en del af vores client facing operation, med fokus på presales, løsningsdesign og implementering.

Kromann Reumert
Aarhus Se rejsetid

IT-specialist (applikations-specialist) med teknisk flair

Drømmer du om at være en del af et kompetent IT-team hos Danmarks førende advokatvirksomhed? Sammen med dine 5 kolleger vil du blive en del af 1. line. Det giver en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver i vores Helpdesk, support af ansatte og kolleger samt tid til dine ansvarsområder inden for udvalgte services og applikationer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Kontorchef til etablering af nyt kontor for SAP S/4 Hana Transition

Som kontorchef for kontoret ”SAP Transition” har du ansvar for at etablere en afdeling med ansvar for migrering af SAP-fagsystemerne. Kontoret skal gennemføre de nødvendige projekter samt skabe rammen for samarbejdet mellem eksterne leverandører og de relevante fagstyrelser i Skatteforvaltningen.

Domea.dk
Taastrup Se rejsetid

It-systemkonsulent inden for Facility Management eller ERP-systemer

Vil du være med til at udvikle og implementere nye it-systemer, som gør en stor forskel for både vores beboere og dine mange kollegaer rundt i landet? Og har du erfaring med Facility Management Systemer, drifts- og vedligeholdelsessystemer eller ERP-systemer? Så læs med her.

Simteq A/S
Ringsted eller Herning Se rejsetid

Procesorienteret finanskonsulent

SIMTEQ A/S er en software- og konsulentvirksomhed, som blev startet i 2020 med en mission om at optimere, udvikle og supportere alle processer og arbejdsgange omkring regnskab, bogføring, udlæg, betalinger. Med andre ord, at minimere og automatisere alle de administrative opgaver, der knytter sig til at drive virksomhed.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

SAP HR applikationskonsulent til IT drift af politiets administrative applikationer for arbejdsområdet

Drift, udvikling og vedligeholdelse af politiets applikationer er af stor betydning for udførelsen af alle vores samfundsmæssige opgaver. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du sikrer, at deres arbejdsredskaber fungerer og bedst muligt understøtter deres arbejde.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Erfaren IT-medarbejder søges til Statens Lønløsning

Har du en høj grad af viden om IT samt også gerne viden om det statslige lønområde, så er det netop dig, vi søger til at hjælpe os med at optimere og vedligeholde Statens Lønløsning. Du skal være med til løbende at forbedre, vedligeholde og varetage driften af Statens Lønsystem.

KM2JOB søger for DM
Frederiksberg Se rejsetid

IT-tekniker til udvikling og support på DM´s digitale mødeplatforme

Har du interesse i at deltage i udviklingen af DM’s digitale mødeplatforme, i samarbejde med DM’s mødecenter og arrangementsteam? Og har du erfaring med at udvikle og supportere tekniske mødefaciliteter? Så er du måske DM’s nye IT-tekniker.

Jobindex søger for Ventu A/S
København Se rejsetid

IT-forretningskonsulent – vær med til at digitalisere vores kunders processer

Vil du hjælpe vores kunder med at digitalisere opgavestyring i et system som de selv kan tilpasse deres behov?

Så er du måske den ene af vores 2 nye kolleger, der i samarbejde med vores plug-in-udviklere hjælper kunderne til at optimere deres dagligdag. Uanset uddannelse hører vi gerne fra dig, for din erfaring er det vigtigste for os.

A.T. Kearney P/S
København Se rejsetid

Nordisk IT-supporter i globalt konsulenthus

Vi søger en kollega med gåpåmod, der er åben for en bred vifte af opgaver under IT-paraplyen. Du kommer til at have ansvaret for de nordiske lande, men vil være en del af et globalt supportteam. Her vil du kunne bidrage til flere interessante samarbejder, og dermed udvikle dine kompetencer undervejs.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Copenhagen Se rejsetid

Service line Specialist – EPS – SAP/SalesForce – (d/f/m)

It takes a lot to succeed in today's dynamic market, and Cognizant Digital Business and Technology is a proven leader in the industry. Now we are hiring a Sales Executive with deep knowledge in Enterprise Platforms with good exposure to services on large enterprise platforms like SAP, Salesforce and a wider interest in Digital in general.

Notora A/S
Aarhus

ERP-konsulent med praktisk erfaring i Microsoft Dynamics - Business Central

Hvis du har praktisk erfaring som konsulent med Microsoft Dynamics Business Central - især finansdelen, kan det være dig vi mangler som nyt medlem i vores team af dygtige Business Central konsulenter i Aarhus.

Er du ikke konsulent, men har praktisk erfaring – f.eks. som superbruger kan det også være en mulighed.

RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Vil du udfordres med IT-support på højt niveau, mens du udvikler dig?

Er du helt hjemme i Microsoft 365? Og vil du sætte din ekspertise i spil, samtidig med at du tilegner dig nye kompetencer? Du får mulighed for selvstændigt at varetage og løse supportopgaver for vores mange forskellige kunder. Undervejs har du et tæt samarbejde med både dit eget team samt vores kolleger fra Operations.

Comby Denmark A/S
Slagelse Se rejsetid

Erfaren IT-supporter

Vi søger en erfaren, struktureret og servicemindet specialist til at håndtere alt fra Incident Management til de lidt tungere driftskunder. Du vil som alle vores andre konsulenter være medansvarlig for opgaveløsning hos alle vores kunder, hvor der på grund af vores vidtspændende opgaver er stor mulighed for udvikling.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Business Intelligence Specialist for Group Finance

We are looking for a talented colleague, who is dedicated to developing and improving the way we do our reporting in Group Finance. You can look forward to plenty of challenges and continuous professional development in a company and department that is constantly developing.

Forsvaret
Hvidovre eller Karup Se rejsetid

Er du 100-metermester i informationsteknologi... Bedre kendt som IT?

Installation, drift, vedligeholdelse, support og netværk… Kom med på en spændende og dynamisk rejse ind i vores tekniske verden, hvor din hverdag bliver fyldt med mange spændende og alsidige arbejdsopgaver og din faglige og personlige udvikling bliver realiseret.

Statens IT
Aarhus Se rejsetid

Serviceminded og løsningsorienteret it-supporter til Statens It’s Onsite Support

Vil du være vores nye kollega? Kom helt tæt på brugerne og bliv Statens It’s ansigt udadtil som en del af vores Onsite team i Aarhus. I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet samt faglig sparring.

IT-Effect
Silkeborg Se rejsetid

Microsoft Business Central/NAV-udvikler

Er det dig vi søger? Jobbet er varieret, og du vil komme til at arbejde med bl.a. udvikling af kundespecifikke tilretninger, og sammen med dine kollegaer i udviklingsteamet, er du med til at udvikle og vedligeholde vores brancheløsninger inden for bygge- og anlægsbranchen.