70 job matcher din søgning 70 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Fullstack-udvikler (Genopslag)

Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst fullstack-udvikler? Har du stærke kompetencer inden for Java-udvikling? Synes du det lyder spændende at arbejde med vejrdata? Så vil denne ledige stilling som fullstack udvikler være noget for dig.

Synergyxr ApS
Aarhus Se rejsetid

Backend/Full stack Developer

We are looking for a backend or full stack developer for our backend team. Our ideal candidate is passionate about XR technologies and already has a few years’ experience from a similar position. We expect you to be comfortable within technologies like: C#/.NET, NoSQL databases, RESTful APIs, and similar backend technologies.

Smith & People søger for Step
Odense Se rejsetid

Data engineer søges til STEP

Hos STEP tror de på, at data er altafgørende for at flytte forretninger og skabe intelligente kommunikationsløsninger. Og de har rigtig meget data. Mere præcist får de data fra 80 % af den danske befolkning. Det er altså ikke data, de mangler. Men de mangler dig, der elsker at arbejde med data og teknologi.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PHP-udvikler

Vil du gerne være med til at forbedre arbejdsflowet i Pharma Nord og vores 25 datterselskaber? Lige nu søger vi en PHP-udvikler til vores IT-afdeling i Vejle, der bl.a. skal være med til at videreudvikle og vedligeholde vores interne systemer. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.

Job-Link søger for Edora A/S
København

Erfarne fullstack-udviklere der vil være med til at sætte nye standarder indenfor Danmarks offentlige løsninger

Vil du være med til at udvikle og modernisere nogle af Danmarks største IT-infrastruktur projekter og være med på holdet i et af de største agile setups? Vi har stort fokus på brugervenlighed og moderne teknologier, hvorfor det er vigtigt, at du brænder for det.

Bloom søger for Lector ApS
Charlottenlund Se rejsetid

Virkelig dygtig Java-udvikler

Her kan du få udfordrende og komplekse opgaver i udvikling af et avanceret toldsystem! Du bliver en del af et team af erfarne Java-udviklere, som har fuld fokus på at vedligeholde og videreudvikle dette modulopbyggede toldsystem.

Gyldendal A/S
København Se rejsetid

.NET-udvikler til udvikling og drift af adaptiv læringsplatform

Vil du hjælpe Gyldendal med at skalere vores adaptive læringsplatform, så vi kan hjælpe endnu flere børn og unge? Så er du måske vores nye .Net-udvikler. Opgaven bliver i starten at hjælpe med drift og udvikling af platformen. Vi ønsker gradvist at slanke applikationen og omskrive den fra PHP/Symfony til .NET.

Twins Consulting ApS søger for Forsikring & Pension
Hellerup Se rejsetid

Nysgerrig og engageret Java-udvikler med lyst til at arbejde med cloud

Kunne du tænke dig at være en del af et lille dynamisk team, der er dedikeret til at gøre en forskel for forsikringsselskaber og autoværksteder? Er du nysgerrig og savner du udfordringer? Så vil vi meget gerne møde dig.

Speedrecruiters ApS søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

Softwareingeniør MES C#.NET til produktionsindustrien

Er du en visionær softwareudvikler? Vil du være en del af teamet i en verdensomspændende teknologi-/automations virksomhed? Vil du gerne have stor medindflydelse og kunne tilrettelægge din egen arbejdsdag? Så læs videre her.

Shipmondo ApS
Odense Se rejsetid

Softwareudvikler

Vil du være en del af teamet bag Danmarks Bedste E-handelsværktøj? Er du udvikler med stort U, og kan du lide at være drivkraften bagved, der får alt til at spille foran? Der er fuld fart på hos Shipmondo, og vi leder derfor lige nu efter DIG, der har lyst til at blive en del af vores tech-team som backend-udvikler.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Lead backend-udvikler til ambitiøst team

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger med kort time-to-market? Kan du bringe din erfaring i spil og løfte dine kollegaers faglighed? Som Lead backend-udvikler går du forrest i teamet og sætter dit præg på den samlede løsning gennem godt løsningsdesign, testbar kode og et solidt overblik.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

IT-udviklere til Operativt Teknisk Center

Brænder du for at udvikle innovative IT-løsninger som bygger på den nyeste teknologi? Vil du være en del af et større fællesskab, der arbejder for Danmarks sikkerhed? Synes du at det lyder spændende, at arbejde med hvordan IT-udvikling kan bruges til at understøtte efterretningsoperationer? Så har vi jobbet til dig!

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Cryptomathic - Softwareudvikler

Er du drevet af høj faglighed, og har du lyst til at blive en del af et passioneret team, der udvikler markedets bedste sikkerhedsløsninger? Du bliver en del af et stærkt team, hvor faglig stolthed, sparring med dygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder er nøgleordene.

Plus Global ApS
Aalborg Se rejsetid

PHP-udvikler søges til spændende stilling

Er du klar til at være en del af et ungt, dedikeret, dynamisk og kreativt team, der knokler for at tilbyde den bedste shopping-oplevelse? Dine opgaver vil spænde sig bredt i organisationen. Men din primære funktion vil bestå i at nyudvikle vores fremtidige platform, og være med til at flytte data fra vores nuværende platform til denne.

Bloom søger for HLTV.org
Aarhus Se rejsetid

Senior softwareudvikler

Som softwareudvikler får du ansvar for løbende at forbedre, udvikle og designe nye systemer. Du er med fra frontend til backend, og du ser din feature gå live i morgen, i stedet for om > 3 måneder.

Queue-It ApS
Copenhagen Se rejsetid

Team Lead, Engineering

As a Queue-it Team Lead, you’ll coach a team of talented and capable software engineers to success by removing roadblocks, setting an example, and creating direction. You’ll translate the company vision/strategy into actionable tasks and support executive leadership with relevant insights.

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Development Engineer - Experience within/interest for Microsoft D365 CE

Want to use your talent where it matters and be part of the team responsible for our Microsoft D365 CE/CRM platform? If so, we offer you the chance to be a part of a truly international and vibrant company with more than 320 skilled and dedicated employees worldwide.

De Forenede Dampvaskerier A/S
Smørum Se rejsetid

Teknisk stærk Java-udvikler til opbygning af DFD’s kundevendte applikationer

Brænder du for at være en del af et agilt team der arbejder i et start-up lignende miljø, med højt fagligt niveau, og vil du være en del af det projekt som er højt prioriteret på topledelsens agenda, så læs med her.

Recruit IT ApS søger for KMD A/S
Odense Se rejsetid

.NET-udvikler til KMD

Kunne du tænke dig at tage del i den grønne omstilling? Er du nysgerrig efter energisektoren? Vil du afprøve, hvordan dine kompetencer og erfaring kan skabe værdi for både erhvervslivet og samfundet? Så er KMD Energy Solutions det helt rigtige for dig!

Twins Consulting ApS søger for Gaming A/S
Aarhus Se rejsetid

Passioneret senior softwareudvikler

Vil du arbejde et sted... Hvor alt bare spiller? Hos Gaming A/S finder du et miljø, hvor man samtidig med arbejdet reelt hygger sig og brainstormer omkring løsningerne. Du kommer til at arbejde med systemet bag spillene og med at opbygge nye, skalerbare platforme, der kan udvides til flere former for spil.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Experienced Quantitative Analyst for Power Market Analysis

Are you interested in pricing and simulation models for cross-commodity energy trading products? And would you like to work in a team of highly skilled analysts, who enjoy honing their quantitative skills? Then you might be the experienced quant we are looking for!

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Full-stack udvikler

Vi er i gang med en enestående rejse – at udvikle et helt nyt system til bolig- og ejendomsadministration baseret på en moderne platform. Tænder det dig at udvikle services på en microservice baseret arkitektur, hvor teknologien er Azure Kubernetes Service på Azure Stack HCI, så har vi stillingen til dig i Unik Bolig.

Det Konservative Folkeparti
København Se rejsetid

IT-Business Manager

Vil du være Det Konservative Folkepartis nye IT-Business Manager, og dermed bidrage til fortsat udvikling af og sikker daglig drift af partiets IT-platforme? Så er det måske dig, vi søger.

UMAGE ApS
Copenhagen Se rejsetid

Web- & E-commerce student assistants for UMAGE HQ

We are looking for two dedicated, ambitious, and detail-oriented student assistants within our web- and e-commerce team to support the digital marketing initiatives of the UMAGE brand. The positions are 15-20 hours per week.

Human Point Recruitment søger for DR
København Se rejsetid

Erfaren .Net-udvikler søges til udviking af DRs mediesystemer

Har du minimum 3 års erfaring med .Net? Er du selvstændig og resultatfokuseret? DRs søger ny udvikler til at indgå i teamet for applikationsudvikling. Teamet har ansvar for vedligeholdelse og udvikling af en bred vifte af DRs interne mediesystemer. Systemer er overvejende udviklet på en Microsoft-platform - C#/.NET/.NET Core.