13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Ellab A/S
Hillerød

Er du vild med software, validering og dokumentation?

Så er du den nye medarbejder, vi søger! Du vil som vores nye medarbejder indgå i vores kvalificerede validerings- og testteam, som sikrer den høje Ellab-kvalitet på vores softwareløsninger inden release til kunden. Din primære opgave vil være at bidrage til høj kvalitet i validering og test af vores softwareløsninger.

KMD A/S
Odense og Fredericia

ITO Test Manager

Are you passionate about testing and would like to deliver high quality service for the biggest Danish energy provider? Can you ensure a high level of customer service? Then you might be our new Test Manager.

OK a.m.b.a.
Viby

OK søger dygtige testere / test managers

Vi har fortsat travlt med at udvikle digitale løsninger i OK – derfor søger vi to nye testere. Er forretningsprojekter, teamarbejde og faglig udvikling lige dig? Så har du muligheden for at komme med på holdet og arbejde i en IT-afdeling i rivende udvikling. IT-afdelingen består af 56 kolleger, hvoraf ca. 40 sidder i udviklingsafdelingen.

Bloom søger for Apoteka
Greve

Senior Test Automation Engineer

Har du med din ambitiøse tilgang samt solide automatiserings- og testerfaring lyst til at være fanebærer og praktisk udøver inden for kvalitetssikring og automatisering af avancerede medicinalløsninger og online apotek services?

SDC A/S
Ballerup

Erfaren Test Manager

Vi søger en energisk erfaren test manager med en stærk test management baggrund, herunder fra den finansielle sektor, til vores mange nye og spændende projekter. Du kommer til at indgå i projekter i vores forskellige systemområder, typisk fra starten af projektet og med ansvar for alle faser af testforløbet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby

Testdata manager til store og komplekse it-udviklingsprojekter

Brænder du for test, kvalitet og håndtering af komplekse data til test? Har du lyst til at arbejde i en stor organisation med komplekse projekter og skabe overblik over testdata? Så har vi et spændende job til dig.

Netcompany
København

Dedikeret og resultatorienteret Test Manager søges

I rollen som Test Manager bliver du ansvarlig for test på et eller flere projekter. Du vil indgå i den daglige projektledelse og vil – sammen med dine ledelseskolleger – få ansvar for at sikre kunden en IT-løsning, der virker, realisere de forventede gevinster og ikke mindst er leveret til aftalt tid og budget.

SDC A/S
Ballerup

Teknisk Tester til Integration

Brænder du for test? Vil du være med til at sikre, at kvaliteten er i top på vores leverancer i tæt samarbejde med arkitekter, forretningsudviklere og IT-udviklere? Og vil du være med til at levere bankløsninger til vores kunder på det nordiske marked?

Systematic A/S
Aarhus

Praktik: Softwaretester

Som praktikant bliver du en del af et af vores udviklingsteams. Her får du opgaver på lige fod med dine kolleger. Dit daglige arbejde kommer til at foregå i et Scrum-team, hvor du vil få et tæt samarbejde med testere, udviklere og projektledere.

Laerdal Copenhagen A/S
Copenhagen

Experienced Software Test Engineer – for helping save lives

Are you interested in testing cutting edge eLearning solutions that can make a difference and help save lives? Come join our Applications Team at Laerdal Copenhagen!

Edlund A/S
Frederiksberg

Test Director

Har du styr på testfaglighed og lyst til at lede og motivere andre? Vil du være med til at udvikle produkter og sikre høj kvalitet inden for liv- og pensionsbranchen? Og har du lyst til at være en del af en markedsledende IT-virksomhed, hvor du får masser af ansvar? Så har vi en ledig stol hos Edlund.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk

Test Analysts for QA, automation and test projects

Are you ready to make the crucial decisions that make all the difference for our clients’ businesses? As a part of Capgemini, you will be the one to find and apply the right test solutions for our many clients, bringing you a wide variety of projects to work with and conquer.

Magasin
København

IT-testspecialist

Er du genial til at finde fejlen og kan du med din erfaring i quality assurance sikre en god testproces i Magasin, så vil vi gerne høre fra dig. I vores team sikrer vi at udviklingen af nye processer, systemer og applikationer kører i et sikkert samarbejde med driften og forretningsstrategien.