Hvad siger kandidaterne? | it-jobbank
Find job

Hvad siger kandidaterne?

Jeg havde (har haft) et langt liv med jobindex.dk og jobworld.dk, som har været det værktøj jeg har brugt for at checke min egen markedsværdi og som reel jobsøger. Især førstnævnte fik en hel ny mening da jeg oprettede min profil på it-jobbank.dk. Jeg fik simpelthen så mange henvendelser at jeg troede det var løgn og for første gang var jeg nødt til at sortere i henvendelserne.

Allerførst vil jeg sige at jeg bemærkede it-jobbanks interesse for at få min profil færdiggjort ad flere omgange. Jeg indtastede ikke alle oplysninger i min profil med det samme … sådan noget tager tid … men jeg skal sandelig love for at jeg blev gjort opmærksom på at I (it-jobbank.dk) havde registreret at jeg var i gang med at oprette en profil, men ikke havde færdiggjort og aktiveret den. Den "service" kan måske irritere nogen, men i mit tilfælde virkede den positivt, da jeg hermed fik "lukket" den, aktiveret cv'et og kom i gang med den.

Jeg hæfter mig ved at it-jobbank.dk tilsyneladende er referencen for arbejdsgivere som søger it-medarbejdere. Det er den måde jeg måler det på når jeg nu bliver "spammet" i den grad.

- Morten Kristensen


Jeg har fået job hos Aarhus Karlshamn igennem it-jobbank.

Dette er den bedste online jobservice jeg nogensinde har set. Flere gange om ugen modtog jeg annoncer fra firmaer der søgte medarbejdere, og i sidste ende blev jeg kontaktet af Aarhus Karlshamn, som ansatte mig som it-supporter. Dette job er noget nær et drømmejob for mig, så jeg er 110% tilfreds med it-jobbank.

Tusind tak!

- Anders Højensgård


Tak for en god jobsøgningsportal. Det virker meget seriøst at man skal være oprettet som bruger og kontakten til/fra jer har været rigtig god.
Det er nu lykkedes mig at få et nyt job via en henvendelse på mit cv. Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for.

Skulle jeg senere få behov for at søge nyt job, vil det helt sikkert være her jeg starter.

Tak for denne gang.

- Tine Østergaard


Jeg skrev til jer for tid tilbage og takkede for hjælpen til nyt job. Hvilket var det rigtige på det tidspunkt! Det bliver jeg så nødt at gøre igen. For takket være jer står jeg igen overfor et jobskifte og på det total rigtige tidspunkt, for ikke at tale om indhold og lokation!

Det er en stor hjælp når man "bare" kan læne sig tilbage og blive kontaktet vedr. præcis de stillinger man finder interessante. At det hele så også falder i hak er jo bare en bonus.

Derfor endnu engang et stort TAK for hjælpen - uden jer, ja uden jer sad jeg jo ikke her og komponerede.

- Susanne Beck


Jeg oprettede mit CV omkring den 01.09 og starter allerede nu den 15.10 i mit nye arbejde. Jeg har sendt to ansøgninger, på stillinger opslået her på it-jobbank, og er blevet kaldt til samtaler på dem begge. Men mit nye job har jeg faktisk fået, ved at et firma fandt mit CV herinde og kontaktede mig. Et job der passer utrolig godt til de udfordringer jeg pt. søger.

Jeg syntes jeres jobbank har været det helt rigtige værktøj og vil klart anbefale den videre. Hvilket jeg faktisk allerede har gjort via det karriererådgivning jeg laver.

- Flemming Bækdal


Tak for en god service. Der har været rigtig mange spændende henvendelser fra virksomheder, og jeg er nu kommet i arbejde.

Jeg synes it-jobbank gør det nemt og overskueligt at oprette et CV. De indbyggede søgemuligheder gør det nemt at finde interessante jobopslag.

Jeg fandt mit nye job på baggrund af min egen søgning.

- Anders Bille


Jeg vil takke af for denne gang. Det har været en fornøjelse, at være en del af en jobbank, som virkelig fungerer. Jeg føler der har været stor respons omkring min profil, specielt fra rekrutteringsfirmaer og er man først inde i varmen hos dem, så åbner himlens porte sig.

Jeg sender de bedste anbefalingen omkring jeres side til mine snart tidligere kolleger.

- Lili Bonde


Jeg synes at siden er super god. Det er nemt at få en stak relevante jobs at se igennem, når man har lavet et CV. Jeg udfyldte det i weekenden og faldt straks over noget der ligner det perfekte job - jeg er allerede nu ved at lave aftale om to jobsamtaler.

Hvor svært kan det være?!

- Tine Alling


it-jobbank er en super side. Jeg satte mit CV op og kun få dage efter blev jeg kontaktet af et rekrutteringsbureau og fik ønskejobbet. Thanks! Derfor kan jeg fuldt ud anbefale jobbanken, hvis du ønsker relevante jobs.

- Kasper Pagels


Jeg blev kontaktet af jer om at nogen ville se mit CV lige før nytår og nu har jeg fået tilbudt og sagt ja til et nyt arbejde. Jeg havde bare cv'et liggende og troede faktisk ikke at jeg var klar til at skifte arbejde. Men sådan går det jo nogle gange.

Sidste gang jeg fik arbejde, var det også via jer, hvor jeg fandt et job via jeres søgekriterier.

Så STOR ros til jer. Det er den bedste job side jeg kender og jeg anbefaler den til alle jeg kender, og jeg er sikker på at min nye arbejdsgiver også anbefaler stedet til andre.

- Søren Reinertsen


Jeg har gennem længere tid haft en aktiv søgeprofil/CV liggende i jeres jobbank, og har fået flere interessante henvendelser.

Resultatet er at jeg har fået 5 tilbud, hvoraf jeg har været til samtale de 4 steder. Dette har resulteret i 3 tilbud om ansættelse, hvor jeg har takket nej til de 2, da disse ikke indeholdt ønskestillingen.

Det sidste tilbud om ansættelse hos Columbus IT Partner har jeg takket ja til, hvor jeg skal starte som kommerciel projektleder i deres Navision AX Dynamics afdeling.

Takker for hjælpen herigennem.

- Peter Hessel


Jeg har netop i dag underskrevet en ny kontrakt på et nyt arbejde.

Jeg vil gerne sige tak for den bedste jobbank, som jeg har været tilmeldt i den tid jeg har søgt efter nyt arbejde og det er helt sikkert at jeg vil vælge it-jobbank igen, hvis jeg igen en dag står og skal søge nyt arbejde.

- Jesper Malling Buck


Jeg vil gerne sige it-jobbank tak for deres medvirken til mit jobskifte, det har været spændende at blive kontaktet i stedet for selv at skulle kontakte virksomheder.

- Jan Kaiser


Tak for en god service, jeres service efterlader mange ønsker hos de andre baser.

- Kristian Nissen


Jeres bank er guld værd!

På kun 14 dage dukkede et superjob op, og jeg fik det efter to samtaler.

- Alan Skaarup


Helt fantastisk side!

På under en uge skal jeg til 3 samtaler, hvilket må siges at være ret godt! Rigtig godt at arbejdsgivere kan sende forespørgsler til én!

Skylder jer egentlig at sige mange tak!

- Michael Jensen


I skal have stor ros for jeres site og de funktioner vi brugere har gavn af. Jeg har ikke set lignende på 'dansk' før.

- Lasse Hein


Ja, det var jo bare super - fik et fantastisk job gennem jeres portal. Mit CV herinde blev kontaktet af et rekrutteringsbureau, og nu har jeg snart siddet 3 mdr. i mit nye job!

Tak for det!

- Jakob Ingeberg


Efter at have søgt et arbejde jeg fandt på it-jobbank, gik der kun 4 dage og jeg havde fået jobbet.

Tak.

- Oddmar Dam


Jeg har pga. kommende regionsændringer været nødt til at søge nye veje. For at være på forkant med udviklingen begyndte jeg at søge i god tid, for ikke at komme i klemme når vi når til årsskiftet.

Mildest talt havde jeg ikke regnet med så hurtig en responstid, for den dag i dag har jeg allerede fundet en rigtig god virksomhed - hvor jeg har fået mit nye job!

Profil-match delen fungerede rigtig godt - og jeg tror ikke jeg havde fundet en stilling, jeg kan dække så godt, på anden vis. Så it-jobbank: Jeg siger rigtig mange tak - ikke flere bekymringer omkring årsskiftet og nærmeste fremtid længere.

- Daniel Lauritzen


For godt et år siden fandt jeg it-jobbank ved et tilfælde.

Jeg oprettede en profil, da jeg gerne ville have adgang til jeres annoncer. Jeg brugte den tid det tog at gå alle kriterierne igennem, på trods af at det normalt altid er meget besværligt og ofte ender uden resultat på andre sider. Det virkede meget grundigt og gennemtænkt, dog regnede jeg ikke med at det skulle være grunden til, at jeg ville få et job sidenhen. Jeg kiggede annoncer igennem, og fandt nogle jeg synes var interessante - dog uden det gav resultat.

Der gik dog ikke mere end 2 uger, før jeg fik en mail om, at der var et firma, der fandt min profil interessant. De ønskede kontakt, og det endte med et job for mit vedkommende. Siden da har jeg været passiv bruger, som følger med i, hvad der er af muligheder på jobmarkedet, hvilket løbende giver mig en vis sikkerhed i jobbet, da jeg hele tiden har en finger på pulsen i forhold til, hvad og hvor jeg kan søge, hvis jeg skulle få lyst til nye omgivelser.

Jeg kan kun anbefale virksomheder at headhunte noget mere, det sparer meget tid, og ofte får man det man søger. Jeg anbefaler ofte jobs fra it-jobbank til venner og bekendte og opfordrer til, at de opretter sig på siden, da man jo aldrig ved om man er den næste, der bliver headhuntet.

Så jeg kan kun sige, at I gør et godt stykke arbejde - keep up the good work!

- David Lerche


Hurtigt og nemt, skrev ansøgning den 20. jan., var til samtale den 9. feb. og fik at vide at jobbet var mit den 10. feb.

Har nu sagt gammelt job op og skal starte med nyt job den 1. april. Min gamle arbejdsplads har i øvrigt indrykket jobannonce hos jer på mit gamle job.

Har været medlem på it-jobbank gennem længere tid og agter ikke at melde fra, der er en del job som matcher mine ønsker for arbejde. Jobagenten virker rigtig godt ud fra mine kriterier.

- Thomas Julø


Jeg blev ansat i en virksomhed efter kontakt igennem it-jobbank. Det har været rigtigt godt at anvende jobbanken, som også har været oppe på mærkerne, blandt andet igennem personlig kontakt, når der var en stilling som matchede mine kompetencer og ønsker.

Jeg har varmt anbefalet jobbanken til mine venner og bekendte, da jeg synes den gør en forskel. Tak for det.

- Jesper Poulsen


Jeg har fået job igennem it-jobbank hos en virksomhed via et searchfirma som havde lagt en stilling i jeres jobbank.

Jeg synes I laver et godt produkt og er glad for det. Har brugt jeres system både som arbejdsgiver/tager – og synes I har gjort det rigtigt godt. Systemet er også godt til at holde sig ajour omkring jobmarkedet.

- Meik Børner


Jeg blev gennem it-jobbank kontaktet af en virksomhed, og vi havde et par møder, hvor vi fik afklaret jobsituation og krav fra begge sider og ca. 1 ½ måned efter første kontakt havde vi skrevet kontrakt med hinanden. Alt i alt en meget ordentlig og god proces.

- Steffen Rasmussen


Jeg skriver denne mail, idet jeg netop har skrevet kontrakt med en virksomhed om en stilling som account manager. Jeg har via it-jobbank fundet denne stilling og sender hermed min tak for rigtig god hjælp med jobsøgningen.

Jeg har dagligt fået tilsendt en masse relevante jobannoncer fra jer, som har været med til at både sætte fokus på hvilke relevante jobmuligheder jeg havde, men ikke mindst hvilke job som jeg fandt interessant på baggrund af de mange forskellige job annoncer, som satte perspektiv på mine kvalifikationer og ønsker derefter.

- Lars Pedersen


Mit CV - der ikke er blevet opdateret i en periode fordi jeg egentlig nok havde opgivet - blev set og vurderet af en virksomhed. Jeg var i gang med at skrive ansøgning, men virksomheden kom mig i forkøbet og jeg fik et ønskejob.

- Glenn Rasmussen


Flot flot site - intet overgår den i usability og generel overskuelighed. Keep up the good work.

- Martin Knudsen


Det er en meget veldesignet side, der efterlader mig med det indtryk at brugervenlighed, enkelhed og overskuelighed har været prioriteret. Det var hurtigt at indlægge et CV.

- Bent Pedersen


Efter at have benyttet adskillige jobdatabaser vil jeg lige give jer nogle rosende ord med på vejen. Selvom jeres (lige såvel som andres) procedurer for opretning af CV, er besværlige - er det dog umiddelbart nemmere, efter oprettelse, at gå ind og rette i CV'et. Endvidere er den vejledning man får - fx hvad man skal gøre, og hvad der sker, når en virksomhed kontakter én - bedre end det jeg har oplevet andre steder.

Så kæmpe ros til jer!

- Sune Trondhjem


Må man have lov til at sige til jer, at gud hvor er det en god hjemmeside I har lavet her! Nem at bruge, simpelt bygget op, og død-lækker. Flot arbejde!

- Lars Larsen


Af alle jobbanker jeg er på er dette den mest gennemført professionelle af dem. Hatten af for jer.

- Kenneth Kristiansen


Tak for jeres karrieremail. Jeg er glad for at kunne skrive til dig, at jeres site fungerer meget godt!

Jeg er blevet headhuntet til mit nye job, og jeg er overordentlig tilfreds med den måde, som dette forløb med kontakten igennem jer har været/gået! Så mange tak for et godt site. Hvis jeg på et tidspunkt skal skifte job igen, vil jeg helt sikkert bruge jer igen.

- Jakob Højgård Olsen


Det er en fornøjelse at bruge og anvende den service I stiller til rådighed hos it-jobbank.

Sitet er nemt og overskueligt og gør, at man ikke behøver at lede samtlige stillinger ud fra søgninger gennem. 1 måned senere, til 8 jobsamtaler og 3 job på hånden, kunne jeg underskrive min ansættelseskontrakt på lige netop det job jeg ønskede.

- Peter Jensbøl


I har helt suverænt den bedste grænseflade til vedligeholdelse af CV og jeres jobagent-mails er også rigtig gode.

Tak for det!

- Søren Werk


Ros ros ros. Det er sgu da lækkert, at man hos it-jobbank har formået at sammensætte en utrolig brugervenlig matchningsproces, der virker.

Kvalitet det virker, så I bliver anbefalet til både virksomheder og kollegaer.

- Christian Rasmussen


Jeg er SÆRDELES forbløffet. Hold da helt k... mand. Det er da godt nok den mest seriøse kundebetjening, jeg nogen sinde har oplevet på nettet. Ikke alene svarer I hurtigt, men I har også udført forslaget til en konkret funktion på sitet. Service, service, service siger jeg bare!

Jeg takker og bukker for den gode service, og vil anbefale Jer som det absolut bedste sted for at finde/efterlyse it-jobs.

- Anders Smedegaard


Jeg har allerede efter to dages brug fået etableret kontakt med virksomheder og har flere stillinger der venter på kontakt. Jeres system og site har klart overgået mine forventninger.

- Francisco Cano Tomás


Drønfed service I har, den virker, den giver pote, og jobsamtaler..., og job-agentens morgenmail er nu ganske sjov læsning om morgenen...

- Thomas E.


Har lige fået den fedeste stilling via jobagenten. Det har reddet hele familiens økonomiske situation. Et job med fremtid og god løn. Supert!

Fed site!

- Michael Rahbek


Tak for en god hjemmeside. Fik job 1 uge efter at jeg oprettede en profil... Jeg kan oplyse, at jeg oprettede profilen d. 18., og d. 19. fik jeg feedback på en stilling. D. 22. ringede firmaet mig op for en samtale.

Det blev til to samtaler, og det endte med at jeg skal starte mandag på mit nye job.

- Kenan Øzkan


Mit CV ligger hos flere jobbanker, men jeg får langt de fleste henvendelser gennem jer.

- Thomas Brask JørgensenCookies på it-jobbank

Vi bruger cookies til statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Der sættes cookies fra it-jobbank og fra vores samarbejdspartnere. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies. Du kan altid trække samtykke tilbage ved at slette cookies.