GML-HR A/S

Igennem over et årti har vi opbygget tætte relationer med begge sider af bordet – de kompetente kandidater og de dygtige virksomheder. Disse relationer stiller os godt rustet til at skabe det eftertragtede drømmematch mellem IT-kandidat og virksomhed.

I vores proces sørger vi for, at der er grobund for et længerevarende samarbejde mellem kandidaten og virksomheden. Sikkerhed og grundighed er nøgleord i vores rekrutteringsproces. Vi researcher, tester og vurderer, så vi er sikre på, at det er den rette kandidat, der præsenteres for virksomheden.

Vi skal ikke bare have kandidaten ind hos virksomheden – vi skal have kandidaten ind i en stilling, hvor vedkommende kan skabe værdi i lang tid.

Bred erfaring indenfor IT-rekruttering

Vores konsulenthus består af erfarne headhuntere med stor erfaring indenfor IT-rekruttering. Vi kender til nuancerne mellem de forskellige fagområder, og vi ved, hvad kandidaterne motiveres af.

Med de rette kompetencer og vores konsulenters store, personlige netværk kan vi altid finde den rette IT-kandidat til stillingen. Den kandidat, der både fagligt og personligt passer til stillingen og samtidig styrker virksomhedskulturen.

Vi benytter internationalt anerkendte og validerede test-værktøjer, herunder kompetencemodellen, som er udviklet med afsæt i omfattende analyser af sammenhængen mellem personprofil og en række performancekritiske kompetencer.

Vi rekrutterer jævnligt til stillinger indenfor både IT, elektronik og digitalisering. På den måde kan vi altid tilbyde rådgivning af højeste kvalitet til både virksomheder og kandidater i jagten på det perfekte IT-jobmatch.