MatchMaker

Promando A/S arbejder med search og rekruttering under de to brands Promando og MatchMaker:

Promando

Promando er vores fullservice tilbud med fokus på den kundespecifikke Executive Search samt relaterede HR-ydelser. Promandos ekspertise er at finde – og udvikle – direktører, mellemledere og specialister, der skaber resultater.

MatchMaker

MatchMaker fokuserer på den effektive, kvalitative og hurtige rekruttering: Vi er datadrevne, tilsat 25+ års erfaring med at arbejde med mennesker. Vi leverer en hurtig og ukompliceret rekruttering – til en skarp pris. Og løses opgaven ikke, arbejder vi med med No Cure No Pay og en unik genplaceringsgaranti. MatchMaker har særlig fokus på IT og rekruttering af medarbejdere på alle niveauer.

Fælles for alt vi gør er:

Vi er hurtige!

Hos os er en grundig proces ikke ensbetydende med, at den tager lang tid. Vi udarbejder et planlagt struktureret forløb – til glæde og gavn for både processen og kandidaterne. Hos os er høj hastighed en væsentlig kvalitetsparameter i search- og rekrutteringsprocesserne.

Vi er grundige og præcise!

Vi er datadrevne og bruger de nødvendige ressourcer på, i tæt samarbejde med vores kunder, at sikre en dyb og præcis forståelse af, hvad en konkret stilling indeholder på et detaljeret niveau og på at forstå, hvad der skal være til stede for, at den ansatte person bliver en succes i jobbet.

Vi søger dybt og bredt!

Vores processer optimeres af et meget tæt samarbejde, mellem kunden og researcher og konsulent hos os, hvor vi med blandt andet vores MulitichannelSourcing værktøj sikrer en effektiv afdækning af potentielle kandidater. Alle kandidater vurderes ensartet og med fokus på åde den faglige og menneskelige profil. Det sikrer blandt andet, at kundens egne kandidater vurderes uvildigt i forhold til de øvrige kandidater.

Vi har eksisteret siden 1992 og er i dag en af Danmarks betydende specialister inden for search og rekruttering. Vi dækker det danske marked via vores kontorer i København og Kolding. Norden dækker vi dels ud af vores kontor i København dels via vores afdeling i Finland (Helsinki). Globalt er vi aktiv partner i det internationale partnerskab, Executive Resources International (ERI) hvorigennem vi løser opgaver for vores danske kunder over det meste af verden.