Cruit Consult ApS

Cruit Consult er en specialiseret rekrutteringsvirksomhed, der leverer assistance til såvel IT-virksomheder som virksomheder med egne IT-funktioner. Hos os forstår vi de forskellige roller, som knytter sig til IT-området, og vi er specialister i at identificere, motivere og kvalificere kompetente og erfarne kandidater til IT-stillinger. Vi er vores kunders IT-headhunter.

De fleste virksomheder ændrer før eller siden i holdopstillingen. Succes afhænger i vid udstrækning af evnen til at tiltrække, udvælge og ansætte de rette medarbejdere. Vi er overbeviste om, at IT-rekruttering ofte med fordel kan outsources helt eller delvist.

Kandidater til IT-job er et af vores absolutte specialer, og vores opgaveløsning bygger på indsigt, erfaring og et særdeles omfattende kandidatnetværk. Som rekrutteringsfirma med kontorer i både København og Aarhus, har vi sat os i den stærke position, at vi er i stand til at løse rekrutteringsopgaver i hele i Danmark. Vi stiller særlige kompetencer og mere end 20 års erfaring til din rådighed, når du skal rekruttere IT-specialister, IT-ledere og IT-nøglemedarbejdere. Når du stiller os en opgave, præsenterer vi dig hurtigt for kvalificerede og interesserede kandidater, som matcher din kravprofil.

Strategisk IT-rekruttering er nøglen til succes. Det er vores sigte at sparre og rådgive og dermed professionalisere og effektivisere rekrutteringsprocessen hos vores kunder. Vi hjælper ikke blot med at finde en ny specialist, leder og nøglemedarbejder. Men vi tager udgangspunkt i den forretningsmæssige virkelighed med henblik på at finde den rette løsning.

IT-rekruttering er hos os ikke et standardprodukt, og vi betragter det som en nøgleproces, som består af en række forskellige delprocesser. Vi tilbyder individuelle IT-rekrutteringsløsninger skræddersyet til situationen. Når vi har løst opgaven giver vi naturligvis altid opsigelsesgaranti for den nyansatte på helt op til 12 måneder.

Det vil glæde os at høre fra dig på tlf. 81 74 66 22 med henblik på en uforpligtende dialog.