Accuro

Accuro er din SAP- og it-rekrutteringspartner – uanset om du er konsulent eller kunde. Vi er dybt dedikerede i alt, vi gør og arbejder hver dag for at fastholde vores position som konsulenters og kunders foretrukne konsulenthus.

Siden 2003 har vi matchet SAP- og it-specialister med projekter hos vores nordiske kunder. Det har ført til et stort netværk og en omfattende konsulentdatabase. Vi tilbyder én indgang til en fuld palet af rekrutteringsservices, fra Freelance til Search & Selection over Nearshoring.

Som din rekrutteringspartner forpligter vi os til altid at have dine interesser for øje – vi vil nemlig så gerne lære dig at kende. Du vil derfor opleve, at vi er omhyggelige, nærværende og i øjenhøjde, og at vi vægter relationen med dig højt. Vi har selv mange års erfaring i SAP- og it-branchen, og så taler vi sproget. Det betyder, at vi forstår opgaverne og har en høj matchprocent.

Vil du vide mere? Så tag et kig her eller følg med på LinkedIn.

Du kan også sende os en mail på info@accuro.dk eller give os et kald på (+45) 82 822 822 – vi mødes gerne over en kop kaffe.