Referencer og cases

IHM P/S

Vi har haft stort udbytte af rekruttering via it-jobbank, med mange interessante kandidater og en professional service og opfølgning på forløbet.

Michael Sass Andersen, Project Manager
IHM P/S


Logos Consult

Vi har benyttet it-jobbank til at søge en nyuddannet programmør i begyndelsen af 2014. Vi fik 16 ansøgninger i løbet af 14 dage, hvoraf i hvert fald 5 var fra velkvalificerede ansøgere. Vi havde to til samtale og ansatte den ene, som startede i sit nye job næsten præcis en måned efter, at vi indrykkede annoncen.

Peter Frøbert, adm. direktør
Logos Consult A/S


Compugame-Dae

At finde en ny medarbejder kan være svært, især i en mindre virksomhed og når kravene er ret specifikke.

I en travl hverdag kan det være svært at afse tid til at grundigt gennemgå mange ansøgninger og få responderet på disse på en ordentlig måde. Vi fik it-jobbank til at søge efter egnede kandidater, samt tage den indledende kontakt, og på denne måde endte vi med at finde den rigtige medarbejder til opgaven.

Søren Thygesen, Udviklingschef
CompuGame-DAE A/S


Deloitte

Deloitte har samarbejdet med it-jobbank gennem 6 år, og vi har valgt altid at eksponere vores it-relaterede stillingsopslag hos dem, da vi oplever en høj service fra kompetente medarbejdere, hvor der bliver fulgt op på vores stillingsopslag og kvaliteten af indkomne ansøgninger – en jobportal hvor kunden er i fokus, hvad end vi taler firma eller kandidat.

Det betyder også noget for os at eksponere vores stillingsopslag hos Danmarks største it-jobportal, da vi som udgangspunkt ikke er kendt for at rekruttere it-kompetencer og derfor skal gå bredt ud – det kan vi hos it-jobbank.

Der bliver automatisk lavet cv-match som leveres direkte i den rekrutterendes mailboks – en service som er inkluderet i samarbejdsaftalen og som hos andre jobportaler er et tilkøbsprodukt.

Helle Voss, Human Resources Manager
Deloitte


Dong-energy

Vi har i DONG Energy haft et godt og udbytterigt samarbejde med it-jobbank gennem flere år.

it-jobbank er vores foretrukne jobdatabase, når vi rekrutterer IT medarbejdere. Der er mange spændende cv'er i databasen og det automatiske match mellem cv'er og konkrete nyoprettede stillinger har ført til ansættelse. Samtidig har vi altid modtaget en god og professionel service fra konsulenterne, der hurtigt vender tilbage med svar på forespørgsler.

Charlotte Jurlander, HR Consultant
Dong Energy


Prosapia

PROSAPIA Danmark A/S er et headhunterfirma der udelukkende rekrutterer SAP specialister og SAP ledere.

Vi har eksisteret i 5 år og har i de seneste 4 år haft et rigtig godt samarbejde med IT-Jobbank. Samarbejdet gør, at vi kan løse opgaverne hurtigere, da vi ved at kandidaten er jobsøgende.

Vi har mange gange prøvet at bruge andre jobbanker, men ingen af dem giver samme resultat som IT-Jobbank og SAP profilerne ved, at de med fordel kan ”nøjes” med at lægge deres profil ind eet sted, hvilket gør vores arbejde mere effektivt.

Konsulenterne hos IT-Jobbank har altid været gode til at sætte sig ind i vores behov og er yderst professionelle og vi kan derfor  som firma varmt anbefale at benytte IT-Jobbank, hvis man leder efter kvalificerede IT medarbejdere.

Jesper Olsen, Research Manager
PROSAPIA Danmark A/S


EG

EG har en klar målsætning om at være en af Danmarks bedste it-arbejdspladser og samtidig at kunne tiltrække de bedste medarbejdere. Vores lange og værdifulde samarbejde med it-Jobbank understøtter dette mål, dels i form af kompetent sparring på annoncering og match, men ligeledes også igennem den brandingmæssige værdi, der ligger i at være synlig på Danmarks største it-jobportal.

Vi vil øge medarbejdernes værdi – til fordel for både kunder, EG og medarbejderne selv – det  hjælper it-jobbank os med, igennem et professionelt samarbejde på rekrutteringsområdet.

Mette Sønderskov, HR Partner
EG A/S


hhm

HHM International har samarbejdet med IT-Jobbank siden starten, og vi har været meget tilfredse med den service vi har fået.

Der er altid stor forståelse for at opnå resultater ud fra kundens ønsker. CV-databasen er opdateret og særdeles brugervenlig, og søgemulighederne er meget detaljerede hvilket gør at vi hurtigt kan finde de rette profiler.

IT-Jobbank er den eneste jobportal vi benytter når vi skal besætte it-stillinger, da det altid er her vi opnår det bedste resultat.

Flemming Jensen, Partner
HHM International ApS


Pentia

Pentia har igennem flere år anvendt IT-Jobbank som samarbejdspartner i forbindelse med rekruttering af specialiserede it-udviklere.

Det er vores oplevelse, at IT-Jobbanks kandidatdatabase er førende i forhold til vores målgruppe. Vi er glade for samarbejdet med IT-Jobbank, hvor professionelle og proaktive medarbejdere er en medvirkende årsag til, at vi har været i stand til at ansætte netop de profiler, som vi har efterspurgt.

Lars Nilsson, HR Manager
Pentia A/S


Magnetix

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med IT-Jobbank. Dels på grund af det høje service niveau, både i en velgennemtænkt online løsning og i den personlige opfølgning, og dels fordi vi rammer de helt rigtige it-kandidater når vi skal ansætte nye medarbejdere.

Brugervenlige funktionaliteter som cv-match og dagligt opdaterede cv-agenter gør kontakten mellem virksomhed og ansøger let og umiddelbar.

Christian F. Nøhr, Head of IT
Magnetix A/S


SDC

Jeg er meget tilfreds med vores udbytte af IT-Jobbank. Vi annoncerer primært efter it-medarbejdere, og i den forbindelse bruger jeg med stor succes altid IT-Jobbank når ledige stillinger skal besættes.

Igennem de sidste 2 år har vi rekrutteret mere end 100 medarbejdere, og jeg synes at IT-Jobbank leverer en god service og løbende proaktiv opfølgning.

Vores Key Account Manager holder kontakten med os - også når vi ikke har ledige stillinger.

Lis Linde, Head of Personnel
Skandinavisk Data Center A/S


ATP

Når vi rekrutterer til vores it-afdeling, hvor de ca. 200 medarbejdere arbejder med forretningsunderstøttende it-løsninger, har vi ofte behov for at annoncere meget målrettet.

Her har vi stor glæde af it-jobbank, som en seriøs og effektiv samarbejdspartner.

Else Wehner, HR Consultant
ATP


Capernow

Vi er et mindre software firma som igennem de sidste 2 år har samarbejdet med IT-Jobbank regelmæssigt når vi skal rekruttere nye medarbejdere.

IT-Jobbank har vist sig at være det bedst egnede og mest professionelle job site. Dette ses tydeligt på antallet af modtagne ansøgninger og henvendelser fra kandidater. Derudover er medarbejderne hos IT-Jobbank altid parate til at hjælpe, hvis man har spørgsmål eller mod forventning oplever problemer med IT-Jobbanks meget brugervenlige hjemmeside.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Heidi Thisgaard Olsen, Project Manager
Capernow A/S


Columbus IT

IT-Jobbank er vores bedste supplement til markedsføring når vi skal finde specialister inden for vores gren i it-branchen.

IT-Jobbanks kandidatbase giver os mulighed for at være proaktive i søgningen efter de rette kompetencer, og det er min oplevelse at det fortsat er det bedste sted at søge efter disse.  Herudover har vi en god dialog med den tilknyttede konsulent fra IT-Jobbank som er god til at ”tænke ud af boksen” og komme med alternative løsninger når den traditionelle søgeproces bliver svær eller helt er gået i stå.

Thomas Sylvest, HR Consultant
Columbus IT


knowledge-cube-nyt

Hos Knowledge Cube fokuserer vi på at gøre os attraktive som virksomhed for kommende medarbejdere.

Vi har valgt at samarbejde med IT-Jobbank, fordi det understøtter vores vækststrategi og fordi vi oplever en jævn strøm af relevante kandidater med et højt fagligt og teknisk niveau. Samtidig er serviceniveauet helt i top, det går hurtigt fra vi beslutter at opslå en stilling til den er online og så er de nogle dygtige og kompetente sparringspartnere undervejs.

Innovation og fornyelse er også begreber jeg vil sætte i forbindelse med IT-Jobbank, nye produkter og nye features. Skønt!

Naja Malene Nørgaard Gissel, HR Manager
Knowledge Cube A/S


Netdesign

Netdesign har valgt IT-Jobbank som samarbejdspartner fordi CV-databasen er relevant og aktuel.

IT-Jobbank dyrker aktiv CV-pleje hvilket sikrer kvalitet og en høj værdi af de tilgængelige CV'er. Desuden oplever vi IT-Jobbank som særdeles kundeorienteret og altid parat til at gå en ekstra mil for kunden, både hvad angår service og målrettede tiltag omkring specifikke jobopslag.

Når vi skal gøre os synlige på IT-jobmarkedet er IT-Jobbank det rette udstillingsvindue for os.

Dorte Lise Andersen, Proceskonsulent
Netdesign


BW Consult

Når vi rekrutterer til it-stillinger, er IT-Jobbank min foretrukne samarbejdspartner. Vi bruger meget tid på at søge efter forskellige kandidater i emnebanken og vigtigt for os, at kandidaterne vender tilbage, når vi kontakter dem - og det oplever vi i høj grad, at de gør hos IT-Jobbank.

Vi oplever at IT-Jobbank er gode til holde deres kandidater til ilden. Service og fleksibilitet er også en af de ting, som vi værdsætter i vores samarbejde – den findes kun få steder i denne branche.

Bettina Wæde, Partner
BW Consult


Group NBT

Group NBT A/S har samarbejdet med IT-Jobbank i over 5 år. De har et højt serviceniveau både før, under og efter rekrutteringen.

Vi finder deres website seriøst, professionelt og brugervenligt, hvilket hjælper os med at tiltrække de rette personer til jobbet.

Annelise Bridget Cannon, Partner
Group NBT A/S


Dahl Kjærgaard

Dahl & Kjærgaard har samarbejdet/annonceret på IT-Jobbank i 10 år, og vi var en af de første som blev annoncør på IT-Jobbank.

Vi opnår statistisk set de bedste resultater når vi annoncerer efter IT-kompetencer på IT-Jobbank. Det vi især sætter pris på er deres gode kompetente kundeservice- og backoffice support og deres opfølgning på status/resultater af vores annonceringskampagner.

Derudover er IT-Jobbanks cv-database et godt supplement til vores annoncering og øvrige search aktiviteter.

Jesper Dahl Hede, Managing Director
Dahl & Kjærgaard


ChangePeople

Som rekrutteringskonsulent fortrækker jeg at annoncere ledige stillinger på IT-Jobbank, hvor jeg får adgang til både de aktivt jobsøgende via site og jobagenter, samt de passive jobsøgende i cv-databasen, som venter på at det rigtige job dukker.

Som kunde nyder jeg også godt af den meget fine service.

Helle Ørsted, Partner
ChangePeople


Sketenty

Der er flere grunde til at vi benytter os IT-Jobbank. Den første grund jeg vil nævne, at deres hjemmeside er meget brugervenlig – det er let poste og rette i en annonce. Desuden kan man hurtigt lave en CV-søgning, som matcher det som man nu en gang søger.

En anden årsag til, at vi er meget tilfredse er, at vi modtager mange ansøgninger fra kompetente kandidater – hvilket sparer os for en masse spildtid.

Den tredje ting jeg vil nævne er, at vores kontaktperson er meget hjælpsom og serviceminded, hvilket vi værdsætter.

Maria Holm, HR Manager
Sketenty A/S


Din HR Partner

For os er valg af mediepartner en tillidssag!

IT-Jobbank leverer altid et serviceniveau over gennemsnittet og er rigtige gode til at pejle sig ind på, hvilke kandidater vi søger og hvilken annoncetype der skal til. I kommer altid med konstruktive forslag og brugbare ideer som kommer både os og vores kunder til gode.

Yvonne Evers, Partner
Din HR Partner ApS


Coresearch

CoreSearch Vision A/S er et rekrutteringsbureau med speciale i headhunting. Vi er specialister indenfor it-branchen og har mange års erfaring i at finde kandidater indenfor denne branche.

Vi bruger IT-Jobbank som et ekstra værktøj til annoncering af ledige job og når vi searcher efter branchens dygtige kandidater.

Vi har været yderst tilfredse med anvendelsen af IT-Jobbank og vil til stadighed bruge IT-Jobbank.

Camilla Agerschou, Konsulent
CoreSearch Vision A/S


Traen

IT-Jobbank er efter vores opfattelse den bedste it-jobportal i Danmark, der giver de bedste muligheder for at ”møde” en bred kreds af it-fagfolk, hvad enten vi leder efter unge nyudlærte datamatikere eller vi leder efter softwareingeniører. Deres portal er godt besøgt og velfungerende og giver adgang til en god og opdateret kandidat-database samt til en række gode serviceydelser, som f.eks. gode søgefaciliteter i deres database samt mulighed for at ”outsource” dele af rekrutteringsprocessen til IT-Jobbank.

Vi er sikre på at IT-Jobbank også vil være vores fortrukne valg i fremtiden.

Ronny Schandorph, HR Manager
Traen


Wingmanager

Jeg har ansat igennem IT-Jobbank. Jeg synes IT-Jobbank fungerer rigtig godt og det er super at der bliver fulgt op på alle henvendelser.

Det er også fint at man kan følge alle henvendelser og har styr på hvem man har fået svar fra. Tak for det!

Rikke Lundbergh, Research Consultant
Wingmanager


Knauf Danogips

Vi har ansat en SAP-koordinator, der starter 1. februar og som vi fik igennem IT-Jobbank.

Så lykkedes det igen og det er jo skønt, så tak for samarbejdet i år.

Karen Margrethe Midtgaard
Knauf Danogips A/S


Geomatic

Vi i Geomatic a/s oplever IT-Jobbank som en yderst brugervenlig platform, og den personlige kontakt er samtidig i top.

Når jeg søger efter nye kandidater, er det vigtigt at platformen er særdeles overskuelig. Det opfylder IT-Jobbank, som f.eks. gør det nemt at gemme, skrive notater og holde kontakten med kandidater.

Opsætningen af søgemulighederne gør det samtidig meget overskueligt at søge efter kandidater, og det sparer tid. Jeg kan målrette kontakten til gavn for både Geomatic a/s og ansøgere, der ikke kontaktes unødigt, samtidig med at jeg kun får e-mail, når der er nye kandidater.

IT-Jobbank yder samtidig personlig rådgivning om hvordan man bedst søger, og giver forslag til jobannoncen. Herudover sætter jeg også stor pris på den personlige kontakt om fremskridt og muligheder for nye tiltag.

Michael Danielsen, analyse- og udviklingschef
Geomatic a/sCookies på it-jobbank

Vi bruger cookies til statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Der sættes cookies fra it-jobbank og fra vores samarbejdspartnere. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies. Du kan altid trække samtykke tilbage ved at slette cookies.