Inspiration til Employer Branding

Employer Branding kan være en afgørende for at tiltrække og fastholde de dygtigste it-medarbejdere. For langt de fleste kandidater kender virksomhederne af navn, men ikke som arbejdsplads. Det betyder, at du og din virksomhed er nødt til at gøre jer umage for at fortælle om, hvad I kan tilbyde de eftertragtede it-medarbejdere – og lokke dem til netop din virksomhed.

Employer Branding med Computerworld it-jobbank og Computerworld

Når du arbejder strategisk med dit Employer Brand, kan du påvirke opfattelsen af din virksomhed gennem kommunikation. Hos Computerworld it-jobbank kan vi tilbyde en række af produkter, som hjælper dig med at brande din virksomhed.

Case: Employer Branding hos Capgemini Danmark

28-årige Laura Jürgensen startede sidste år på Capgemini Danmarks 1-årige graduateforløb, Ignite. Her kan du læse om hendes overvejelser, hvad hun følte sig tiltrukket af, men også hvad virksomheden brander sig på for at tiltrække de rigtige kandidater.

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig?

Hos Computerworld it-jobbank kan vi, i samarbejde med Computerworld, gøre dit ledige job synligt over for tusindvis af kandidater hver eneste måned. Og både ramme de aktivt jobsøgende, men også de passive kandidater, der ikke aktivt leder efter et nyt job, men kan fristes af en spændende stilling.