Tilvalgsprodukter

Nogen gange skal der lidt ekstra til for at komme i mål med it-rekrutteringen. Derfor har vi sammensat en række tilvalgsprodukter som supplement til din jobannonce. Ikke alle produkter giver mening hver gang, men det vil vi gerne rådgive dig mere om.

Ekstra eksponering


SocialMedia Boost


SocialMedia Boost er et skræddersyet produkt, som sikrer, at du bliver set af de kvalificerede kandidater, som ellers ikke er på jobjagt, via kampagner på Facebook og Instagram.

Skyscraper Banner


Få dit banner på forsiden af Computerworld it-jobbank med et Skyscraper Banner. Banneret er en effektiv måde at skabe større synlighed over for de mange jobsøgende, der hver dag søger job på Computerworld it-jobbank.

Forsidejob


Et Forsidejob indebærer, at din jobannonce bliver vist på Computerworld it-jobbanks forside. Med et Forsidejob får jobsøgere allerede en introduktion til jeres ledige stilling, når de kommer til vores forside.

Karrieremail Joblink


Få et link i vores Karrieremail, der fører ind til jeres jobannonce hos Computerworld it-jobbank. Karrieremailen har over 40.000 dedikerede modtagere. Du sikrer, at din virksomheds ledige stillinger kommer i fokus.

Karrieremail Tema


Med et Karrieremail Tema får du en artikel i Computerworld it-jobbanks nyhedsmail, der sendes til over 40.000 kandidater. Artiklen bruges typisk som Employer Branding og omhandler ofte din virksomhed som arbejdsplads.

Grafiske opsætninger


Grafisk Skabelon


En Grafisk Skabelon giver jeres stillingsopslag et visuelt løft og gør, at annoncen skiller sig ud fra mængden. Skabelonen med jeres logo og design bruges på alle jeres aktive og fremtidige stillingsannoncer.

Bannerproduktion


Vi skræddersyr bannere helt efter dine ønsker, så jeres visuelle identitet afspejles i grafikken.

2.000 kr. pr. banner

Online ansøgningssystem


QuickApply


Med QuickApply får du et gratis online ansøgningssystem, der hjælper dig med at styre din næste rekruttering på en smartere, enklere og mere professionel måde – som overholder de nye GDPR-regler.