Ny viden: Hvordan tiltrækker du it-kandidater?

Kampen om dygtige it-folk er som bekendt intens, men hvordan skal de tiltrækkes? Det giver it-jobbank og Computerworld dig nu svaret på i en stor, ny kortlægning af Danmarks it-folk.

I modsætning til nogle af verdens it-giganter, der tilbyder ekstravagante frynsegoder, fokuserer den danske it-branche hovedsageligt på fast månedsløn og gode pensionsordninger, når de forsøger at tiltrække it-kandidater. Men er det en antagelse, som danske it-virksomheder bør gøre op med? Er der belæg for at konkludere, at arbejdsglæde og trivsel i højere grad hænger sammen med sammenhold og arbejdsopgaver på arbejdspladsen?

Få svar på dette og meget mere, når it-jobbank og Computerworld afslører resultaterne fra den spritnye arbejdsglædeundersøgelse med mere end 3.000 besvarelser. Samtidig giver vi dig konkrete råd til, hvordan du kan arbejde med jeres virksomhedskultur og målrette jeres annoncering, så den rammer plet og tiltrækker de it-folk, I skal bruge for fortsat at være en attraktiv arbejdsplads for it-professionelle.

Du får fingrene i rapporten, som deles ud til eventet – og giver dig indsigt i forskellige typer it-folks præferencer. Der er nemlig forskel på, hvad eksempelvis en softwareudvikler og projektleder sætter pris på på en arbejdsplads.

Tilmeld dig

Program

8:30 Registrering og morgenmad

9:00 Velkommen og intro v/Torben Tronborg, salgsdirektør, it-jobbank

9:10 Hvordan ser virkeligheden ud? v/Lars Jacobsen, chefredaktør, Computerworld

9:40 Ny undersøgelse: Hvordan tiltrækker du de bedste it-profiler? v/Torben Tronborg, salgsdirektør, it-jobbank

10:25 Afrunding efterfulgt af kaffe og netværk

Efter programmets officielle afslutning står it-jobbank til rådighed for at tackle konkrete udfordringer eller besvare spørgsmål til undersøgelsen.


Hvor og hvornår

Torsdag d. 13. september kl. 8:30-11:00 i Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København. Registrering starter kl. 8:30.

Tilmelding

Da der er begrænsede pladser, skal du afvente bekræftelse på din tilmelding, før du er endeligt tilmeldt.

OBS! Da pladserne er eftertragtede, er der et no show fee på 500 kr. pr. person. Max 2 deltagere pr. virksomhed.