Konference: Kampen om it-talenterne 2020

Kampen om it-talenterne 2020 – fra et HR- og ledelsesperspektiv – giver dig værktøjer og viden til at kunne tiltrække, fastholde og udvikle it-medarbejdere.

7. oktober 2020
08.30-15.30

ARKEN Museum for Moderne Kunst

Gratis deltagelse til konferencen


Hvordan rekrutterer du de dygtigste folk, når du ikke kan konkurrere på lønnen? Det og andre relevante spørgsmål belyser Computerworld og Computerworld it-jobbank på denne heldagskonference, hvor du kan lade dig inspirere og selv inspirere andre it-ledere og HR-folk, så vi sammen kan bekæmpe manglen på dygtige it-folk.

Nøgleordene på dagen bliver motivation, organisation og kultur.

Motivation. Hvad driver de dygtige it-folk? Hvordan skaber du og din virksomhed et dynamisk arbejdsmiljø, hvor spændende projekter betyder mere end lønnen, og som fastholder medarbejderne i et marked der er præget af stor konkurrence.

Organisation. Fremtidens virksomheder er digitale, og digitaliseringen er i dén grad rykket ud af it-afdelingen. Det stiller store krav til organisationen, og det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen?

Kultur. En stor del af en virksomhed er kulturen. Den definerer værdier, arbejdsmiljø og ikke mindst det sociale. Så hvordan opbygger man denne kultur, der kan tiltrække og ikke mindst fastholde de dygtige it-profiler?

Sammen finder vi svarene på ovenstående på konferencen Kampen om it-talenterne 2020, som afholdes i smukke omgivelser på Arken Museum for Moderne Kunst, af Computerworld i samarbejde med Danmarks største it-jobsite Computerworld it-jobbank.

Bemærk: Konferencen er forbeholdt HR afdelinger og it-ledere. Vi forbeholder os retten til at annullere din tilmelding, såfremt du ikke opfylder kriteriet for deltagelse.

Program

Glæd dig til en dag fyldt med stærke og inspirerende talere


08.30 - 09.00

Morgenmad og registrering


09.00 - 09.05

Velkomst

Moderator:Lars Jacobsen, chefredaktør, Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09.05 - 09.35

Sådan rekrutterer du de dygtigste it-folk når du ikke kan konkurrere på lønnen

Stig Lundbech, CIO - Københavns Kommune

Stig Lundbech blev i 2019 kåret til Årets CIO, og ved om nogen hvad der skal til for at tiltrække og ikke mindst motivere dygtige it-folk. Få et indblik i hvordan Københavns Kommune arbejder, når de skal rekruttere de bedste it-kandidater.


09.35 - 10.15

Danske Spil, en it-virksomhed?

Stine Hove Marsling, direktør, People, CSR og External Relations, Danske Spil

Danske Spil har på få år flyttet sin kerneforretning fra papir og blyant til et produkt, som danskerne i stigende grad oplever online – hjemme i stuen. Men med deres markedsledende position i Danmark og med den stigende digitale udvikling i hele spilleindustrien følger også et ansvar for at bruge de teknologiske muligheder til at skabe et sikkerhedsnet for spillere – online såvel som offline. Men hvordan for man fingre i de bedste IT talenter – og vigtigere endnu, hvordan fastholder man dem? Det spørgsmål svarer Stine Hove Marsling, kommunikationsdirektør i Danske Spil på.


10.15 - 10.30

Pause


10.15 - 10.30

Hvad gør man når dygtige it-folk stopper efter 2-3 år?

Bo Møller, Adm. direktør - HTML24. Investor i bl.a. Eatie og EasyPractice

“Det er svært at holde på specialiserede, ambitiøse IT-medarbejdere i København i mere end 2-3 år før de overvejer næste skridt i karrieren.” Sådan fortæller Bo Møller om sine udfordringer i HTML24, men han har dog haft held og dygtighed til løbende at tiltrække super dygtige it-folk. Hør hvordan den unge leder også prøver at lade være med at spænde ben for sig selv, i dette energiske, inspirerende og mildt provokerende oplæg.


11.05 - 11.40

Hvordan øger I forudsætningen for at lykkedes, når I skal tiltrække it-specialister i et presset marked?

Torben Tronborg, salgsdirektør, Computerworld it-jobbank

Kampen om it-talenterne i 2020 er i fuld gang, og konkurrencen om at kunne tiltrække de bedste profiler er stor. Men hvordan øger du chancerne for at du og din virksomhed kommer i mål med jeres it-rekruttering, og hvilke parametre skal og kan I slå på? Det kommer Computerworld it-jobbank med et meget stærk bud på, når vi koger relevante data fra de seneste års it-surveys, sammen med mange års erfaring som Danmarks største it-jobsite.


11.40 - 12.10

Capgemini kundecase

Kasper Hemmingshøj, Head of Recruitment

Capgemini har indgået et strategisk samarbejde med esport holdet North, hør om rejsen og hvordan de bruger det til at showcase deres services og tiltrække nye dygtige folk.


12.10 - 12.55

Frokost


12.55 - 13.30

Har din virksomhed en bæredygtig strategi for tiltrækning og udvikling af talenter?

Thomas Tornerup, Founder og CEO, InnoFlow

Thomas Tornerup er CEO i InnoFlow, som leverer digital infrastruktur til bl.a. verdens største case competition med mere end 4,000 deltagere fra mere end 60 lande, og han er en af de mest vidende omkring Talent Shortage problematikken. Bliv klogere på hvordan du og din virksomhed tiltrækker og ikke mindst udvikler talenterne i et stærkt konkurrencepræget marked.


13.30 - 14.15

"De fleste forlader en virksomhed, fordi de er utilfredse med nærmeste leder"

Annette Otto, Senior Vice President, HR & Communication, Atea

HR-direktør Annette Otto blander sig i overvægt, stress-tærskler og mellemlederes kompetencer, som en del af Ateas HR-strategi. Det er afgørende, at mellemlederne er toptrænede i at drive god og nærværende ledelse. I Atea krydres det med en masse initiativer, som understøtter ledernes kompetencer indenfor fx stress, trivsel og sundhed, og er med til at nedbryde tabuer.

Dette har været med til at sikre Atea en stærk position på trods af modgang.

Annette Otto modtog HR-Prisen i oktober 2019.


14.15 - 14.30

Pause


14.30 - 15.30

Fra 75% fravær til 100% succes

Jacob Riisgaard, CEO, Coolshop & dommer i Løvens Hule

Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.