Hold øje med jobmarkedet

Opret en Jobagent og lad jobbet komme til dig. Kom hurtigt i gang.

Det er nemt og gratis at oprette en Jobagent. Når du har lavet din favorit-søgning og gemt den, sender Computerworld it-jobbank dig dugfriske jobannoncer direkte i indbakken. Du bestemmer selv om du vil modtage en daglig mail, eller en ugentlig opsamling.

Fordele for dig

  • Du slipper for at tjekke, om der er slået nye stillinger op.
  • Du modtager de nye jobannoncer hver morgen.
  • Du kan have flere Jobagenter.
  • Det er nemt og gratis.
  • Du kan til enhver tid ændre eller slette din Jobagent.

FAQ: Få den bedste Jobagent

Din Jobagent sender dig nye jobannoncer på baggrund af søgekriterier, du selv har defineret. Nogle oplever at modtage for mange, for få eller ingen job, men det findes der måske råd for.

Hvad er din udfordring?

Nederst i den mail, du modtager, kan du se dine søgekriterier. Tjek om jobkategorier og områder er sat op for bredt. Du kan også overveje at bruge søgeord for at snævre din søgning ind. Husk at tjekke for stavefejl.

En snæver søgning giver dig færre job i din Jobagent.

Du kan se dine søgekriterier nederst i den mail, du modtager. Tjek om jobkategorier og områder er indstillet for specifikt.

Typisk er det søgeordene, der giver problemer. Overvej at fjerne dem og bruge jobkategorierne i stedet. Hvis du gerne vil bruge søgeord, så tjek dem for stavefejl og tilføj evt. flere.

Vi sender dig kun en mail, hvis der er nye jobannoncer at sende til dig. Så hvis du ikke har modtaget en mail med job, er det sandsynligvis, fordi der ikke er nogle job, der matcher dine kriterier. Dog sender vi dig en mail for at minde dig om, at du er tilmeldt.

Det sker også, at et spamfilter fejlagtigt blokerer vores e-mails, så tjek om det er tilfældet.