Employer branding

Dit employer brand er ualmindeligt vigtigt for at tiltrække og fastholde de dygtigste it-medarbejdere. Der er nemlig bud efter en lang række it-kompetencer.

Når du arbejder strategisk med dit employer brand, kan du påvirke opfattelsen af din virksomhed gennem din kommunikation – både de sproglige og visuelle rammer ved at skabe sammenhæng mellem din virksomheds image som arbejdsplads, identitet og profil.

Hos Computerworld it-jobbank har vi en række employer branding-produkter, der hjælper dig med at brande dig som virksomhed.


Ugens Job på Computerworld

5.000 kr.

Med Ugens Job banner på Computerworld, bliver dit it-job eksponeret i en uge på Danmarks største it-nyhedsmedie. Ugens Job kører i rotation med andre bannerkampagner, men dit it-job er ganrateret 50% af bannervisningerrne. Der vil kun være et it-job per uge som markedsføres som "ugens job”. Banneret har et fast design, men du har indflydelse på logo, jobtitel og arbejdslokation. Ugens Job linker direkte ind til jeres it-job på Computerworld it-jobbank.


Computerworld Interstitial

7.500 kr.

Med et Interstitial banner på computerworld.dk bliver dit job eller employer branding budskab markedsført på Danmarks største it-nyhedsmedie. Kampagnen bliver synliggjort på 3 udvalgte dage der aftales inden kampagnestart. Banneret eksponeres 1 gang pr. bruger pr. dag. Det betyder, at alle som læser nyheder på computerworld.dk de 3 dage ikke kan undgå at se netop dit budskab.


Medieplaner

3 mdr. 77.000 kr.

Med vores nye medieplaner tilbyder vi den ultimative tiltrækning af it-profiler over 3, 6 eller 12 måneder. Planerne er et miks af egne, sociale og Computerworlds medier, der brander dig og din virksomhed over for den attraktive målgruppe af passive jobsøgere inden for it.


Skyscraper Banner

Uge 3.000 kr.

Et Skyscraper Banner på it-jobbank.dk, er en effektiv måde at skabe større synlighed overfor de mange jobsøgende, der hver dag søger job på it-jobbank.dk.


Karrieremail

19.900 kr.

Med en Karrieremail får du en artikel i it-jobbanks nyhedsmail, der sendes til over 35.000 kandidater. Artiklen bruges typisk som employer branding og omhandler ofte din virksomheds kultur, og hvorfor det kan være en spændende arbejdsplads. Vi deler artiklen med over 35.000 kandidater samt på sociale medier som bl.a. Facebook og LinkedIn.


Computerworld Advertorial

25.000 kr./15.000 kr.

Advertorials på Computerworld er en helt ny måde at komme i kontakt med it-kandidater. Du møder kandidaterne med paraderne nede, fordi look and feel er som det øvrige redaktionelle indhold på sitet. Derfor er formatet fantastisk velegnet til at showcase jer overfor potentielle nye medarbejdere.


Computerworld Kampagne

15.000 kr.

Med jobbannere på Computerworld når du en rigtig interessant målgruppe, nemlig de it-professionelle, der ikke aktivt søger job, men som kan fristes af et spændende stillingsopslag, når de læser it-nyheder på Computerworld.


Grafisk Skabelon

7.900 kr.

Vi giver dig mulighed for at lade jobannoncen afspejle, hvem I er og give kandidaterne et rigtig godt indtryk af, hvordan det er at arbejde hos jer.


Computerworld Nyhedsbrev Banner

4.000 kr.

Få din virksomheds ledige it-stillinger eksponeret med et banner i Computerworlds nyhedsbrev. Nyhedsbrevet, med dagens skarpeste it-historier fra ind- og udland, modtages af 24.000 læsere. Dine ledige stillinger bliver dermed meget synlige, også overfor de passivt jobsøgende.

1 indrykning 4.000 kr.

3 indrykninger 9.000 kr.

5 indrykninger 12.500 kr.


Computerworld Print

Se priser nedenfor

Nå ud til relevante it-professionelle med en trykt annonce i Computerworld avisen med en job- eller employer branding-kampagne.

Avisen udkommer 11 gange om året med de bedste og mest relevante it-historier fra Danmark og udlandet. Du rammer dermed de ikke-aktivt jobsøgende og forøger på den måde chancerne for at finde det helt rigtige match til jeres it-stillinger. Samtidig er det også en unik mulighed for at styrke virksomhedens brand overfor it-Danmark. Indryk en helsidesannonce i 4 farver.

Priser:

1/1 side: 10.000 kr.

Format:

1/1 side: 210x297 + 5 mm til beskæring


Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Alle priser er opgivet ekskl. moms.