Employer branding

Dit employer brand er ualmindeligt vigtigt for at tiltrække og fastholde de dygtigste it-medarbejdere. Der er nemlig bud efter en lang række it-kompetencer.

Når du arbejder strategisk med dit employer brand, kan du påvirke opfattelsen af din virksomhed gennem din kommunikation – både de sproglige og visuelle rammer ved at skabe sammenhæng mellem din virksomheds image som arbejdsplads, identitet og profil.

Hos it-jobbank har vi en række employer branding-produkter, der hjælper dig med at brande dig som virksomhed.


Medieplaner

3 mdr. 77.000 kr.

Med vores nye medieplaner tilbyder vi den ultimative tiltrækning af it-profiler over 3, 6 eller 12 måneder. Planerne er et miks af egne, sociale og Computerworlds medier, der brander dig og din virksomhed over for den attraktive målgruppe af passive jobsøgere inden for it.


Skyscraper Banner

Uge 4.950 kr.

Et Skyscraper Banner på it-jobbank.dk, er en effektiv måde at skabe større synlighed overfor de mange jobsøgende, der hver dag søger job på it-jobbank.dk.


Karrieremail Tema

15.900 kr.

Med et Karrieremail Tema får du en artikel i it-jobbanks nyhedsmail, der sendes til over 40.000 kandidater. Artiklen bruges typisk som employer branding og omhandler ofte din virksomheds kultur, og hvorfor det kan være en spændende arbejdsplads. Vi deler artiklen med over 40.000 kandidater samt på sociale medier som bl.a. Facebook og LinkedIn.


Computerworld Advertorial

35.000 kr.

Advertorials på Computerworld er en helt ny måde at komme i kontakt med it-kandidater. Du møder kandidaterne med paraderne nede, fordi look and feel er som det øvrige redaktionelle indhold på sitet. Derfor er formatet fantastisk velegnet til at showcase jer overfor potentielle nye medarbejdere.


Computerworld Kampagne

12.900 kr.

Med jobbannere på Computerworld er du garanteret 100.000 visninger af dit jobbanner på ca. 10-14 dage. Her når du en rigtig interessant målgruppe, nemlig de it-professionelle, der ikke aktivt søger job, men som kan fristes af et spændende stillingsopslag, når de læser it-nyheder på Computerworld.


Computerworld Ejerskabskampagne

24.900 kr.

Med en Ejerskabskampagne på computerworld.dk bliver du ejer af Danmarks største it-nyhedsmedie med over 500.000 unikke brugere pr måned.

Din virksomheds budskab bliver synliggjort med 100.000 visninger på hele computerworld.dk-universet, så alle, der besøger siden for at læse it-nyheder, ikke kan undgå at se det.


Grafisk Skabelon

7.900 kr.

Vi giver dig mulighed for at lade jobannoncen afspejle, hvem I er og give kandidaterne et rigtig godt indtryk af, hvordan det er at arbejde hos jer.


Computerworld Boost

2.500 kr.

Et Computerworld Boost sikrer, at dit ledige it-job bliver eksponeret med et joblink for 500.000 brugere på en række af Danmarks største it-medier, herunder Computerworld, landets førende it-nyhedsmedie. Din stillingsannonce vises op til 100.000 gange over 8–14 dage, som run-of-site* på forsiden af computerworld.dk og profileres også én gang i Computerworlds nyhedsbrev med +21.000 modtagere.

*Vises i rotation på forsiden samt på udvalgte undersider. Linker ind til den aktive stilling på it-jobbank.dk.


Computerworld Nyhedsbrev Banner

9.950 kr.

Få din virksomheds ledige it-stillinger eksponeret med et banner i Computerworlds nyhedsbrev. Nyhedsbrevet, med dagens skarpeste it-historier fra ind- og udland, modtages af +21.000 læsere. Dine ledige stillinger bliver dermed meget synlige, også overfor de passivt jobsøgende. Banneret bliver vist fire gange i Computerworlds nyhedsbrev.


Computerworld Print

Se priser nedenfor

Nå ud til +60.000 læsere* med en trykt annonce i Computerworld avisen med en job- eller employer branding-kampagne.

Avisen udkommer hver anden fredag med de bedste og mest relevante it-historier fra Danmark og udlandet. Du rammer dermed de ikke-aktivt jobsøgende og forøger på den måde chancerne for at finde det helt rigtige match til jeres it-stillinger. Samtidig er det også en unik mulighed for at styrke virksomhedens brand overfor it-Danmark. Indryk en hel- eller halvsidesannonce i 4 farver.

Priser:

1/1 side: 24.900 kr.

1/2 side: 17.900 kr.

Format:

1/1 side: 220x300 mm eller 210x140 mm

1/2 side: 100x300 mm

Alle 1/1-sider til kant:

240x320 mm + 10 mm til beskæring

Garanteret højresideplacering: +10%

Kilde: TNS Gallup


Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Alle priser er opgivet ekskl. moms.