Videncenter

Rekruttering er en dynamisk disciplin, der aldrig står stille. Det er et foranderligt landskab, og det gælder om at holde sig opdateret, hvis man vil være med i kampen om de rette kandidater.

Du kan holde dig opdateret om de aktuelle rekrutteringstrends ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der udkommer én gang om måneden.

HR og it-rekruttering

Alle kan have gavn af friske indsprøjtninger til dagligdagen og opgaverne inden for it-rekruttering. Alt fra jobinterview og fastholdelse af it-professionelle til it-talent pipeline, motivation og trivsel.

Jobannoncering

Udviklingen inden for it og tech er ”always on”. Det betyder også, at der løbende er nyt at kende til og holde sig opdateret på, når det handler om jobannoncering, kommunikation og kandidatadfærd.

Employer Branding

For at få dit employer brand optimalt i spil, skal du vide, hvad it-kandidaterne reagerer på, hvad der rører sig inden for Employer Branding i din branche.

Undersøgelser

Med ønsket om at kunne rådgive vores kunder bedst muligt om, undersøger Computerworld it-jobbank jævnligt jobmarkedet og præferencerne blandt Danmarks it-folk.