Jobannoncering

Vi tilbyder 3 forskellige annonceringsløsninger

Fælles for dem er, at de er designet til nemt at få dig i mål med din rekruttering. Vi rådgiver dig gerne, så du vælger den helt rigtige løsning til din rekruttering. Jo mere du investerer i din rekruttering, des større er dine chancer for at tiltrække den helt rigtige medarbejder og undgå dyre fejlansættelser.


Basis+pakke

5.900 kr.

En Basis+pakke fra Computerworld it-jobbank er en god og solid måde at nå ud til tusindvis af aktivt jobsøgende it-profiler.


Standard-pakke

7.900 kr.

En Standard-pakke er en fantastisk mulighed for at nå både passivt og aktivt jobsøgende it-profiler. Pakken kombinerer nemlig annoncering på Computerworld it-jobbank og Computerworld og er et utroligt effektivt produkt til at komme i mål med din rekruttering.


Pro-pakke

12.900 kr.

Computerworld it-jobbank tilbyder den ultimative it-rekrutteringspakke, som eksponerer din ledige stilling til de aktivt it-jobsøgende på Computerworld it-jobbank og Jobindex, plus de tusindvis af passivt jobsøgende på Danmarks største it-medie, Computerworld.


It-studiejob

0 kr.

Talenterne findes på skolebænken. Med studiejob kan du skabe kendskab og interesse for din virksomhed og dermed finde den rette kandidat. Annoncér op til 3 studiejob pr. år – helt gratis.

Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Alle priser er opgivet ekskl. moms.