Find din næste it-kollega på Danmarks største it-jobsite

Det er måske lidt ananas i egen juice, men vi mener ikke du kan undvære os, når du skal rekruttere nye it-medarbejdere - det er vores overbevisning.

Vi tager altid udgangspunkt i vores tre rekrutteringspakker, som gør det nemt for dig at vælge det, der skal til for at nå i mål med din rekruttering.

Når du har besluttet dig for hvilken pakke du ønsker, så står vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe dig i gang, og vi giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes - det er vores løfte til dig.

Kontakt os på tlf. 70 22 93 00 og hør mere om vores annonceringsløsninger.

Indryk annonce

Sådan kommer du i gang


Vi annoncerer din ledige stilling. Men vi gør det på forskellige måder. Derfor har vi tre annonceringsløsninger, der med forskellig styrke eksponerer dit ledige job for aktive som passive jobsøgere.

Lad os rekruttere for dig


Med SemiSearch IT får du hjælp til alle rekrutteringens administrative dele med hjælp fra en fast tilknyttet rekrutteringskonsulent, der kender branchen – og alt du skal gøre er at holde samtaler med de kandidater, vi finder til dig.

Styrk dit employer brand


Dit employer brand er vigtigt, når du skal tiltrække nye it-medarbejdere, for hvem vil ikke gerne arbejde på en attraktiv arbejdsplads? Derfor er det vigtigt, at du fortæller historien om, hvem I er – og hvad I kan tilbyde.

Nå endnu bredere ud


Nogen gange skal der lidt ekstra til for at komme i mål med it-rekrutteringen. Det kan være, at jobbets beliggenhed er en udfordring, eller måske findes der bare ikke så mange profiler med netop de it-kompetencer, I søger.

Alle priser samlet ét sted


Her får du vores prisliste, som giver dig et overblik over alle vores priser ét sted. Du kan også se hvilke rabatter du kan opnå på vores produkter. Hvis du vil have et konkret tilbud ud fra dit behov, så tag direkte kontakt til os.

Ofte stillede spørgsmål


Hvis det er første gang du skal bruge os, så sidder du helt sikkert med en masse spørgsmål. De hyppigste har vi samlet her i vores FAQ, og hvis du ikke finder det du skal bruge, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os.