Få eksklusiv adgang til vores webinar omkring til­træk­ning af it-kan­di­da­ter i det of­fent­li­ge

Få adgang til dette webinar fra Computerworld it-jobbank omkring tiltrækning og fastholdelse af IT-kandidater i det offentlige. Konkurrencen er hård på dygtige IT-kompetencer, ikke mindst på lønnen, og derfor kommer vi nu med dette webinar, der stiller skarpt på de gængse udfordringer i forbindelse med tiltrækning og fastholdelse af IT-kandidater i det offentlige.

Vi tager et fokuseret dyk ned i flere års undersøgelser af IT-markedet og delte erfaringer i det offentlige. Vi kommer med databaserede viden til rekruttering af IT-kandidater i det offentlige og forsøger at give et overblik der både udvikler og inspirerer.

Oplægsholder: Christian Brahe, KAM ansvar for offentlige kunder, Computerworld IT-Jobbank. Christian Brahe har arbejdet i Computerworld it-jobbank i over et årti, og har KAM ansvar for offentlige kunder. Han har i mange år sparret og videns-delt med små og store offentlige organisationer. Han kommer med et unikt perspektiv på IT i det offentlige, med fokus på præcis de udfordringer og muligheder, der findes for offentlige virksomheder.

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi dig linket til webinaret.