Heldags workshop i it-annonceskriv

Med udgangspunkt i konkret data, giver vi dig redskaberne til at skrive målrettede jobannoncer, der fanger de helt rigtige kandidater.

4.500 kr. ex. moms (intropris)


Som en forlængelse af vores populære webinar, kan du komme med på denne heldags workshop i it-annonceskriv, som ledes af Anne Sevel, tekstforfatter og specialist i annonceskriv og Torben Tronborg, direktør i Computerworld it-jobbank.

Siden 2016 har vi hos Computerworld it-jobbank afdækket it-professionelles jobsøgnings- og karriereadfærd, og det er med udgangspunkt i den viden og data, krydret med over 15 års praktisk erfaring, at vi afholder denne workshop.

Målet er at du, når dagen er omme, går hjem med en masse inspiration og værktøjer til hvordan du lykkes bedre med at tiltrække it-specialisterne. Du får både indsigt i vores nyeste data og i hvad it-specialister vægter, når det handler om deres motivation for jobskifte og løn.

Programmet

08.45-09.15: Registrering og morgenmad

09.15-10.45: Torben Tronborg gennemgår data og krydstjek fra vores seneste analyse, med efterfølgende Q&A og dialog.

10.45-11.00: Pause

11.00-12.15: Del 1 med Anne Sevel. Her klædes du på med den nyeste viden indenfor rekrutteringskommunikation, og du får også et indblik i hvordan vi mennesker agerer på nettet, med udgangspunkt i adfærdspsykologi.

12.15-13.15: Frokost

13.15-14.00: Fortsættelse af del 1

14.00-16.00: På del 2 tager Anne og Torben jer i workshop-mode. Her prøver vi det hele af i praksis, hvor vi giver hinanden feedback på jobannoncer, og får mulighed for at skrive annoncerne om. Sammen med de andre deltagere diskuterer vi forbedringsforslag og kommer med input og gode råd.

Praktisk info og tilmelding

Workshoppen afholdes d.17 januar 2023 i lækre og lyse lokaler hos Computerworld it-jobbank på Carl Jacobsens Vej 29-31, 2500 Valby. Der er 15 pladser på workshoppen efter først til mølle princippet.

Bliv ekspert i din organisation og rådgiv andre til at skrive de helt rigtige jobannoncer.
Få redskaberne til at skrive målrettede annoncer, der fanger de rigtige kandidater
Grundig gennemgang af data, samt et fysisk eksemplar af vores seneste analyse
Fuld forplejning. Morgenmad, frokost, kaffe, the, sodavand og snacks.
Spar tid - og øg chancen for at lykkes med din rekruttering