Bliv partner til næste karriere- og netværksbar. Datoen offentliggøres her.

Interesseret? Send os en mail

Computerworld it-jobbank gentager den store succes og afholder en ny karriere- og netværksbar i det vildeste gaming- og eventcenter i hjertet af København – Astralis Nexus.

Få én af de eftertragtede partnerpladser, og mød en super relevant målgruppe i øjenhøjde til vores populære karrierebar, hvor temaet er Karriereudvikling og Kunstig Intelligens.


15.00

Registrering og netværk

16.00

Velkomst ved Torben Tronborg

16.10

Gennemgang af rapport om Karriereudvikling og Kunstig Intelligens

16.40

Virksomhedspræsentation

16.50

Virksomhedspræsentation

17.00

Virksomhedspræsentation

17.10

Virksomhedspræsentation

17.20

Pause

17.35

Paneldebat om Kunstig Intelligens

18.10

Mad, drikke, CS:GO-konkurrence, netværk og hygge

Bliv partner på vores næste karriere- og netværksbar

Til fjerde udgave af vores populære Karriere-og netværksbar tager vi udgangspunkt i vores helt nye rapport blandt Danmarks it-professionelle, som omhandler Karriereudvikling og Kunstig Intelligens. Som partnervirksomhed har I mulighed for at fortælle deltagerne om hvilke karrieremuligheder I har hos jer, og hvis I allerede arbejder med kunstig intelligens, er I også meget velkommen til at fortælle om det. Men det er ikke et krav.

Som det fremgår af programmet, så runder vi det hele af med en paneldebat omkring Kunstig Intelligens, hvor vi tager udgangspunkt i konkret data fra vores undersøgelse. Så jeres paneldeltager behøver ikke at være en haj til kunstig intelligens.

Vi sørger som altid for et bredt felt på 75-100 it-kandidater, som kommer for at game og hygge sig og finde deres måske kommende arbejdsgiver. Til de første karriere- og netværksbarer har vi haft besøg af ATP, PFA, Novo Nordisk, Region Hovedstaden, Centrica og Oticon, og vi håber at du og din virksomhed vil være de næste til at møde kandidaterne?

Ud over interaktionen med kandidaterne, så skal karriere- og netværksbaren også i høj grad ses som et led i jeres employer branding strategi. Vi sørger nemlig både før, under og efter for bred eksponering på vores platforme, og I sender et signal til omverdenen om at I tænker anderledes i forhold til at være der hvor it-kandidaterne færdes.

Hvis du vil booke en plads, eller vide mere, så send en mail til Kasper Uhd, marketingansvarlig hos Computerworld it-jobbank på uhd@it-jobbank.dk

"Jeg kom med det formål at snakke med de deltagende virksomheder, da jeg pt. søger nye udfordringer. Det var fedt at kunne snakke med dem i lidt andre rammer end man er vant til."

Deltager ved karriere- og netværksbar i juni 2023

Partnerpakken

35.000 kr. ekskl. moms.

 • Stand med bord og plads til en desk og 1-2 roll-ups
 • Op til 3 deltagere fra virksomheden. (Pris for >3 kr. 1.500 per medarbejder)
 • 10 minutters taletid med storskærm og præsentation til it-kandidaterne
 • Mulighed for 1-2-1 dialoger med kandidaterne på eget initiativ - "minisamtaler" omkring åbne stillinger
 • Eksponering af logo på +100 gamerstationer, samt storskærme på Astralis Nexus

Eksponering og markedsføring

 • Eksponering i markedsføringsmateriale til kandidater før eventet
 • Omtale i artikel på Computerworld.dk, hvor vi skriver en artikel om "Karriere- og netværksbar med fokus på diversitet"
 • Bannere med logo på CW.dk og Computerworlds nyhedsbreve i 3 uger op til karrierbaren
 • Artikel i Computerworld it-jobbanks nyhedsbrev med 33.000 it-professionelle
 • I bliver eksponeret i branding-videoen, som efterfølgende også bliver markedsført i ovennævnte artikel. Derudover deles videoen i vores kandidat-nyhedsbrev, som sendes ud til 33.000 it-professionelle
 • Markedsføring og omtale før, under og efter på vores LinkedIn og Facebook profil, hvor vi ”tagger” jeres virksomhedsdeltagelse
 • Jeres deltagelse på karriere- og netværksbaren bliver markedsført i en opfølgende artikel som it-jobbank skriver, og sender ud til 33.000 modtagere. Artiklen vil også kunne findes på it-jobbanks egen hjemmeside, hvor I er velkommen til at dele fra