Annoncering

Her kan du finde din nye it-medarbejder. Men du kan meget mere end det. Få her et enkelt overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med, når det kommer til it-rekruttering.

Hvad skal du have hjælp til?


Få en jobannonce online


Vi annoncerer din ledige stilling. Men vi gør det på forskellige måder. Derfor har vi tre annonceringsløsninger, der med forskellig styrke eksponerer dit ledige job for aktive som passive jobsøgere.

Skriv en god jobannonce


Vi ved en ting eller to om at skrive en jobannonce til it-profiler, for vi ved, hvad der lokker dem til deres næste job – og den viden vil vi gerne dele med dig, så du står stærkere i tiltrækningen af din næste medarbejder.

Styrk dit employer brand


Dit employer brand er vigtigt, når du skal tiltrække nye it-medarbejdere, for hvem vil ikke gerne arbejde på en attraktiv arbejdsplads? Derfor er det vigtigt, at du fortæller historien om, hvem I er – og hvad I kan tilbyde.

Få viden om it-kandidater


Vi foretager jævnligt undersøgelser af Danmarks it-kandidater og deler vores viden gratis med dig, der er interesseret i at vide, hvad der kan få it-profiler til at skifte job – og meget andet.