Jobannoncering

Hos Computerworld it-jobbank tilbyder vi tre forskellige annonceringsløsninger. Fælles for dem alle er, at de er skræddersyet til at få dig i mål med din rekruttering – og vi rådgiver dig gerne, så du vælger den helt rigtige løsning til din rekruttering.

Send din annonce til os

Annonceringsløsninger


Pro


Pro er Computerworld it-jobbanks ultimative annonceringsløsning, hvor dit ledige it-job bliver eksponeret for it-jobsøgere på Computerworld it-jobbank og Jobindex, men også for de passive it-profiler på Computerworld.

Standard


Standard er en fantastisk mulighed for at nå både passivt og aktivt jobsøgende it-profiler. Pakken kombinerer annoncering på Computerworld it-jobbank og Computerworld og er et effektivt produkt til at komme i mål med din rekruttering.

Basis+


Basis+ er vores simple annnonceringsløsning, der når ud til de aktivt jobsøgende it-profiler på it-jobbank. Pakken sikrer dig god og solid eksponering af dit ledige it-job og giver dig adgang til vores CV-database.

It-studiejob


Talenterne findes på skolebænken. Med studiejob kan du skabe kendskab og interesse for din virksomhed og dermed finde den rette kandidat. Annoncér op til 3 studiejob pr. år – helt gratis.