Samtykke til nyhedsbrev for jobsøgere

Computerworld it-jobbank må sende mig nyhedsbrev på e-mail omkring tips, guides og baggrundsviden indenfor fx jobansøgning, CV, jobsamtale eller karriereskift inden for it-stillinger samt vores løsninger og services og invitationer til events. Derudover får jeg også information om messer, kurser og arrangementer afholdt af Computerworld it-jobbank og Computerworld it-jobbanks moderselskab Jobindex samt Jobindex-koncernens selskaber (StepStone, IDG Kurser, Computerworld Events og Computerworld) og konkurrencer.

Computerworld it-jobbank må indsamle og bruge data om mig og de oplysninger, som er i min profil til at målrette indholdet i nyhedsbrevet. Når du modtager nyhedsbrevet, registrerer vi, om du åbner mailen samt hvilke artikler du klikker på. Formålet er at kunne levere nyhedsbrevet og bringe nyheder, der er så relevante som muligt for dig samt at markedsføre Computerworld it-jobbanks undersøgelser, events mv.

Mine data vil blive opbevaret af Computerworld it-jobbank, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen eller via min brugerprofil.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Computerworld it-jobbank benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Læs Computerworld it-jobbanks persondatapolitik, hvis du ønsker information om de data, Computerworld it-jobbank har om dig og muligheden for at opdatere data.

Seneste opdateret 09.03.2023.