CV

Hvad er et CV?

Dit CV er et af dine absolut vigtigste redskaber, når du skal søge et nyt job. Det er din salgsbrochure, som hurtigt skal give et overblik over, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du er en potentiel attraktiv ny medarbejder.

Har du allerede dit CV online hos os, eller overvejer du at gøre dig synlig over for rekrutterende virksomheder med et CV, så deler vi her ud af vores gode råd til, hvordan du opbygger et godt CV.

Derfor skal du have et CV hos it-jobbank

it-jobbanks CV-database benyttes flittigt af en lang række virksomheder, der søger nye, dygtige it-medarbejder – og faktisk bruger vi den også selv dagligt, når vi løser opgaver for en række kunder.

Vi giver dig besked, når en rekrutterende virksomhed viser interesse i dit CV ved at kigge på det; husk at mere end 1.000 kandidater bliver kontaktet ang. et muligt jobtilbud hver måned.

Som du kan se, spiller dit CV og kvaliteten af det en stor rolle i, hvor attraktiv du er over for virksomheder, der benytter vores CV-database til at finde nye medarbejdere. Du kan selv gøre rigtig meget for at sikre, at dit CV indeholder relevante informationer for virksomheder og headhuntere.

Vi håber, at du kan bruge vores tips til dit CV her på siden, og ønsker dig held og lykke med din jobsøgning.