Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at dele ny og vigtig viden inden for HR og rekruttering med dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv klogere på Danmarks it-professionelle

Computerworld it-jobbank er Danmarks største it-job og karrieresite.

Med vores nyhedsbrev sikrer du dig værdifuld viden i kampen om hvordan du rekruttere de bedste it-kandidater til din virksomhed. Vi giver dig blandt andet unik indsigt i kandidatmarkedet og hvad de it-professionelle vægter i højt i et ansættelsesforhold. Det ved vi fordi vi flere gange årligt laver undersøgelser om jobmarkedet indenfor it. Den viden som vi løbende deler med dig i vores nyhedsbrev, bygger blandt andet på et solidt datagrundlag fra + 3000 it-professionelle. Så hvis du tilmelder dig dette nyhedsbrev, vil du blive beriget med en masse viden i form af interessante undersøgelser, velskrevne artikler samt input til hvordan du bliver bedre til at tiltrække og udvikle dine it-medarbejdere.

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.