Samtykke til nyhedsbrev for arbejdsgivere

Computerworld it-jobbank må sende mig nyhedsbrev via e-mail med tips, guides og baggrundsviden inden for rekruttering, employer branding, fastholdelse og it-arbejdsmarkedet samt vores løsninger og services. Derudover får jeg også information om messer, kurser og arrangementer afholdt af Computerworld it-jobbank og Computerworld it-jobbanks moderselskab Jobindex og Jobindex-koncernens selskaber (StepStone, Jobindex, IDG Kurser og Computerworld) samt konkurrencer – også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Computerworld it-jobbank må bruge data fra tilmeldingen og de oplysninger, der er eventuelt er registereret om dig i vores CRM-database, til at målrette indholdet i nyhedsbrevet, så det bliver så relevant for dig som muligt. Når du modtager nyhedsbreve o.l., registrerer vi, om du åbner mailen samt hvilke artikler du klikker på. Formålet er at kunne levere nyhedsbrevet og bringe nyheder, der er så relevante som muligt samt at markedsføre Computerworld it-jobbanks undersøgelser, events mv.

Mine data vil blive opbevaret af Computerworld it-jobbank, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Computerworld it-jobbank A/S benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Læs Computerworld it-jobbanks persondatapolitik, hvis du ønsker oplysninger om de data, Computerworld it-jobbank har om dig og muligheden for at opdatere data.

Senest opdateret 09.03.2023.