Søger it-pro­fes­sio­nel­le nyt job i som­mer­fe­ri­en?

Har du sendt rekruttering af nye medarbejdere på sommerferie? Så har du begået en af de større fejl i rekrutteringsøjemed. For er der et tidspunkt hvor der kigges på job, så er det i ferier.

69% holder øje

Vi har netop spurgt blandt vores knap 7.500 følgere på LinkedIn om de sonderer terrænet mens de holder ferie. Hele 69% svarer at det gør de, så der er et kæmpe potentiale i forhold til at fange kandidaterne i en situation, hvor de vil overveje et jobskifte, hvis den rigtige mulighed byder sig.

Arbejdslivet tages op til overvejelse

Det er der ifølge Torben Tronborg, som er direktør i Computerworld it-jobbank en god grund til: "Ferien er det tidspunkt hvor vi populært sagt trækker stikket og tager vores liv op til overvejelse og stiller de vigtige spørgsmål omkring vores arbejde. Er du glad når du går på arbejde? Er der balance mellem arbejdet og dit privatliv? osv."

Det er ikke for sent at få dine stillinger online inden du går på sommerferie, så du kan være med i jagten på alle de gode kandidater. Du kan se dine annonceringsmuligheder lige her