COVID-19: Brug it-jobbank, som du plejer

Selvom intet lige nu er, som det plejer at være i Danmark, er alting alligevel, som det plejer i vores samarbejde.

Vi er her for dig

Har du spørgsmål eller brug for sparring til tiden lige nu, så tag fat i din kontakt hos it-jobbank. Der er stadig mange vigtige processer igang rundt omkring i landet, og vi har naturligvis fingeren på pulsen, når det kommer til tips og gode råd til annoncering og employer branding. Både under krisen – og ikke mindst på vej ud af den igen. Sammen spiller vi hinanden stærke.

Kandidaterne holder øje

Der har naturligvis været et klart fald i besøgende på it-jobbank set over hele marts måned i år i forhold til sidste år. Dog har trafikken ligget meget stabilt de seneste uger – og vi har i slutningen af marts endda målt en lille stigning. Derudover ligger de gennemsnitlige klik på jobannoncerne også stabilt. Så kandidaterne er stadig interesserede.

Vi venter spændt – og står klar

Med udsigt til en gradvis åbning af landet inden for rækkevidde, er vi lige så spændte som dig på, hvornår vi alle igen frit kan færdes og mødes. Der er mange aspekter og detaljer i rekrutteringsarbejdet, som skal holdes i kog, så man ikke mister terræn – vi står klar til at hjælpe dig helt i mål.

Forbered dig, mens du venter

Mens du venter på, at alting bliver mere, som det plejer, kan du orientere dig i vores løsninger inden for it-annoncering og employer branding. Du kan også tage fat i din kontaktperson, så er vi på opgaven.