Vil du starte din SAP rejse hos os i Andel koncernen?


Er du nyuddannet eller har du et par års erfaring? Har du passion for digital innovation og ønsker at kickstarte din karriere inden for SAP? Andel koncernen søger en engageret og ambitiøs kandidat til at deltage i udviklingen af fremtidens afregningssystemer og bidrage til den grønne omstilling gennem vores innovative projekter.

Digital innovation og SAP-løsninger udover det sædvanlige

Du bliver budt velkommen i Commercial Solutions på kontoret som er en del af IT og Digital Innovation. Det er bl.a. os, der udvikler mange nye produkter, IT-løsninger og services til Andel Energis kunder. Vi er et team der alle kan noget forskelligt, så der er rig mulighed for at lære nyt.

Her bliver du en del af et team med erfarne SAP-specialister, scrum masters, projektledere, forretningskonsulenter, analytikere, testere og udviklere. Vi har et rart arbejdsmiljø, hvor den gode stemning hersker, og hvor vi sætter en ære i sparring, videndeling – og i at hjælpe hinanden.

Vi holder til i Svinninge, og samtidig har vi et tæt samarbejde med kolleger på vores lokationer i hhv. Virum, Haslev, Ballerup og i Polen.

Deltag i udviklingsprojekter med fokus på SAP ABAP

Du kommer til Andel på et spændende tidspunkt. Vi er vokset massivt gennem opkøb, så integration samt opbygning af nye platforme fylder meget. Du kommer til at deltage i en række udviklingsprojekter inden for leveranceområdet output management. Hver gang der skal laves et nyt produkt, skal det forbi vores afdeling, vi er en vigtig funktion, hvor du får mulighed for at lære et kodesprog og en teknologi som du kan bruge resten af dit arbejdsliv.

I udviklingsprojekterne arbejder vi agilt, og du samarbejder med både projektledere, SAP-applikationskonsulenter, SAP-udviklere, PO’er, test managers og scrum masters. Vi arbejder desuden i DevOps.

Vi forventer ikke at du kan alt ift. SAP, men hvis du kan lide at kode, så har du gode chancer for at blive en god SAP-udvikler, og lære at arbejde i et af de mest benyttede systemer på verdensplan.

Derudover har du også tæt dialog med vores interne kunder i Andel Energi. Det har vi for at kunne omsætte forretningskrav og ønsker til konkret funktionalitet og IT-løsninger – så vi hele tiden sørger for, at afregningerne fungerer optimalt.

Dine opgaver bliver derfor bl.a. at:

  • udvikle og vedligeholde på SAP/ABAP-platformen
  • udvikle løsninger til/i output management (TransForm)
  • udvikle output til integrationer/fileshares, som f.eks. e-Boks, Andel selvbetjeningsløsning, OIO mv.

Det vil være en fordel hvis:

  • du er vild med at kode
  • du har erfaring med SAP
  • du har lyst til at indgå i et team, der sætter pris på tæt samarbejde og erfaringsudveksling
  • du er vant til og trives godt med at samarbejde på tværs af mange forskellige funktioner.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab

Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.

Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen. Hos os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helle Raben på telefon +45 53 54 00 63.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.

Ansøgningsfrist: 30-04-2024

Gem job