PHP backend-udvikler til øko­no­mi­sy­stem

Med base i Vejle står IT-udviklingsafdelingen for alle ERP-systemer i Pharma Nord koncernen og i forbindelse med vores tilstedeværelse på 45 udenlandske markeder, søger vi at udvide og styrke IT-udviklingen på flere niveauer.

Dine opgaver vil være at deltage i videreudvikling af ERP-systemer til koncernens danske og udenlandske datterselskaber, primært med fokus på økonomidelen.

Om stillingen

Du vil være en aktiv deltager i virksomhedens forretningsprocesser, så IT-afdelingen i sin helhed kan understøtte koncernens ønsker om en øget rapporteringshastighed og flere funktionaliteter. Dette vil ske i samarbejde med kolleger på vores hovedkontor i Vejle, på fabrikken i Vojens samt rundt i vores 25 datterselskaber.

Arbejdsted: Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Der kan være dage, hvor arbejdsstedet lægges på vores fabrik i Vojens, hvorfor kørekort er en nødvendighed.

Kvalifikationer

Vi søger en positiv og entusiastisk udvikler, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye udfordringer samt lære nye teknologier og frameworks.

Det er en fordel, hvis du har en regnskabsuddannelse bag dig, eller i det mindste en god regnskabsforståelse, da du vil skulle deltage i opfølgning og udvikling af vores bogholderisystemer.

Du er en troværdig og ansvarsbevidst person - fagligt såvel som menneskeligt. Du er lyttende og motiveres af at skabe resultater alene og sammen med andre. Du er ikke bange for at give din mening konstruktivt til kende og udviser initiativ og handlekraft.

Du bidrager med nye tanker og idéer med optimering og udvikling af koncernen for øje og arbejder struktureret med overblik på væsentlige detaljer. Derudover trives du i en større organisation med høj grad af medansvar og kan se dig selv som del af et tæt samarbejdende team.

Kendskab til følgende teknologier er en fordel:

  • Objektorienteret analyse, design og udvikling i PHP
  • HTML, CSS, JavaScript
  • MySQL
  • Linux, Subversion

Gode sprogkundskaber er en forudsætning specielt med hensyn til dansk og engelsk, ligesom der lægges vægt på evnen til at kommunikere.

Vi tilbyder

Et attraktivt job i en spændende virksomhed i vækst, hvor hver enkelt selv er med til at forme sin hverdag, og hvor omgangstonen er uformel. Stillingen byder på masser af såvel personlige som faglige udfordringer.

Ansøgning og kontaktoplysninger

Har stillingen vakt din interesse, kan du sende en ansøgning og et CV, hvor du uddyber hvilke udfordringer du tidligere har løst til os senest den 21. april.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte IT-direktør Jan Løvheim på 7585 7400.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.

Gem job

Pharma Nord

Arbejdssted

Vejle

Vigtige datoer

Indrykket:
3. april 2024
Ansøgningsfrist:
21. april 2024