Digital De­ve­l­op­ment Project Manager


Har du kompetencerne til at sikre succesfuld implementering af softwareudviklingsprojekter? Har du en naturlig evne til at forstå komplekse IT-systemer og udtænke gode løsninger? Så er det måske dig, vi mangler til vores IT-afdeling!

Vi søger lige nu en projektleder til AS3’s IT-udviklingsafdeling, som kan drive udviklingen af AS3 Portalen og andre egenudviklede løsninger.

Der hvor du kommer ind i billedet

I AS3 er målet at være markedsledende inden for digitalisering af rådgivningsbranchen, og derfor investerer vi kraftigt i intelligente og velfungerende digitale løsninger.

Med reference til Head of Digital Solutions bliver du et centralt bindeled mellem IT-udvikling og forretningen. Her vil du bl.a. være med til at drive videreudviklingen af AS3 Portalen, som er en web- og appbaseret løsning, som understøtter rådgivningsforløb for vores brugere, herunder jobsøgende, personer i psykologforløb og sprogkursister.

Du er med til at sikre, at kommende projekter er velforberedte, at opgaver er klart formidlet til udviklings-teamet, og at der leveres løsninger i en høj kvalitet.

Din hverdag vil bl.a. bestå af:

  • Dialog med product owners, softwareudviklere og andre relevante kollegaer i AS3
  • Afklaring af forretningens behov ved IT-udviklingsprojekter
  • Løbende styring af projekter - afklaring af spørgsmål, som opstår - og bidrage til at finde løsninger på de udfordringer, som opstår undervejs
  • Dokumentation og formidling af nye løsninger – eksempelvis i form af undervisning eller udarbejdelse af videoer, skriftlige guides, release notes, og lignende
  • Test og support af de løsninger som leveres

Hvem er du?

Du har en relevant videregående IT-uddannelse eller erfaring inden for softwareudvikling, eksempelvis som IT-projektleder, UX-designer eller softwareudvikler.

Du har gode formidlingsevner både på dansk og engelsk. Du forstår den tekniske del af IT-systemer, herunder sammenhængen mellem data på tværs af systemer. Samtidig ser du potentialet i, hvordan IT-løsningerne kan udnyttes til at dække forretningens behov. Du har evt. erfaring med at lave wireframes i Figma el.lign. værktøjer. Erfaring med Umbraco CMS er også en fordel.

Det er vigtigt, at det falder dig naturligt ind at danne relationer, da du får en bred berøringsflade, hvor din evne til at forstå kundens behov er afgørende for at lykkes i stillingen.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et kompetent, kreativt og engageret team med 15 kollegaer i IT-afdelingen, som har til formål at levere branchens bedste løsninger og samtidig sikre stabile og velfungerende digitale platforme. Omgangstonen er uformel og hyggelig samtidig med, at der er høje ambitioner og et målrettet fokus på at levere løsninger, som skaber resultater og rykker forretningen.

For at sikre en god start deltager du i vores interne introduktion på AS3 Academy. Du får selvfølgelig også grundig introduktion til de systemer og platforme, som bliver din nye hjemmebane.

Ansøgning og yderligere information

Vil du være vores nye kollega, så klik på ’Ansøg’ og upload dit CV sammen med en kort motiveret ansøgning.

Ansøgningsfrist: d. 12. maj.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Koordinator Camilla Fredriksen på tlf. 8210 0000 eller rekruttering@as3.dk.

Gem job

AS3 A/S

Arbejdssted

Viby J

Vigtige datoer

Indrykket:
29. april 2024
Ansøgningsfrist:
12. maj 2024