Stu­den­ter­med­hjæl­per søges til HR talent og re­k­rut­te­ring


Er du studerende og brænder for at få et forspring på din karriere, sætter du en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, og har du lyst til at tage ansvar for en bred vifte af administrative, analytiske og koordinerende opgaver relateret til HR og rekruttering? Så er du måske den Junior Consultant, vi lige nu søger til vores rekrutteringsteam i Capgemini.

Indgå i et stærkt netværk af eksperter

Capgemini er en førende, vækstende og multikulturel IT-konsulentvirksomhed med et mangfoldigt kollektiv på over 360.000 medarbejdere i 50 forskellige lande, herunder 600 medarbejdere i Danmark. I mere end 50 år har Capgemini rådgivet om og implementeret innovative digitale løsninger til den offentlige sektor samt nogle af verdens største globale brands – lige fra strategi og design til udvikling og drift. Vores stærke kendskab og brede brancheekspertise gør os til en betroet partner, der indfrier forretningsambitioner via digital teknologi, software, cloud, data science og AI.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • At identificere kompetencer i forhold til den ønskede jobprofil
  • Udarbejdelse af tekster til jobannoncer samt håndtering og vedligeholdelse af jobannoncer på diverse jobportaler og egen hjemmeside
  • Search efter relevante kandidater på forskellige jobportaler
  • Løbende koordinering og sparring på search-opgaver
  • Bidrage til at styrke vores Employer Branding
  • Arbejde med analytics, rapporter og masterdata.
  • Administrere og koordinere rekrutteringsprocesser fra start til slut

Hvad vi søger i vores nye kollega

Som person er du ansvarsfuld, servicemindet, kvalitetsbevidst og en teamplayer, der både er klar på nye udfordringer og rutinepræget arbejde. Du trives som en del af en omskiftelig hverdag i en travl afdeling, hvor du mestrer, at have mange bolde i luften samtidig med, at du bevarer øje for detaljen. Herudover forestiller vi os, at du:

  • Er i gang med at læse en videregående universitetsuddannelse og har lyst til at bruge dine kompetencer inden for HR området
  • Er velformuleret og flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
  • Har mulighed for at arbejde ca. 15 timer om ugen ved siden af dit studie
  • Er selvstændig, servicemindet og har mod på at kaste dig ud i udfordrende rekrutteringsopgaver
  • Besidder en høj datadisciplin og arbejder struktureret og koordineret
  • Er analytisk stærk og kan se ”den røde tråd” i et CV
  • Har nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og generelt har en god IT-forståelse

Vi tilbyder dig

En ansættelse som kan være med til at kickstarte din karriere inden for HR og rekruttering.

Oplæring og træning i rekrutteringsmetoder som search, netværksaktivering og annoncering i tæt samarbejde med vores Recruiter og dine øvrige kollegaer fra afdelingen.

Et dejligt kollegaskab med søde og kompetente kollegaer med god plads til vidensdeling og sparring, hvor du kommer til at opleve rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi vil løbende screene og indkalde til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt - senest 30 juli.

Vi glæder os til at høre fra dig!


About the company

Capgemini is a global leader in consulting, digital transformation, technology and engineering services. The Group is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients’ opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms. Building on its strong 50-year+ heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. Today, it is a multicultural company of 360,000 team members in 50 countries.

People matter, results count.

Gem job