Stilling som erfaren C# udvikler til sy­ste­min­te­gra­tio­ner i Djøf


Er du den udvikler, vi leder efter i vores BI team?

I takt med at vi går igennem en omfattende digital transformation, søger vi en passioneret og teknisk dygtig udvikler, der kan bidrage til vores ambitiøse mål. Hvis du er en person, der trives med både selvstændigt arbejde og teamdynamikker, og som brænder for at lære nye teknologier - så har vi jobbet til dig.

Hvad kommer du til at arbejde med?

I den digitale transformation:

  • Udvikle, teste, og vedligeholde datasynkronisering mellem vores nuværende medlemssystem, MR4, og det kommende system i Salesforce.
  • Udvikle integrationer mellem vores medlemssystem og eksterne datakilder som CPR, CVR, SKAT mv.
  • Arbejde på Azure platformen for at sikre optimal drift og integration.

På længere sigt:

  • Vedligeholde og udbygge integration til eksterne datakilder og -modtagere inklusiv betalingsløsninger for kontingentopkrævning.
  • Opdatere og forbedre vores kernesystem for medlemshåndtering i Salesforce.

Hvem er du?

  • Du er en erfaren C# udvikler og kan du SQL er det en fordel.
  • Du er vant til at arbejde efter DevOps-principper og kan håndtere hele processen fra forretningsanalyse til monitoring i produktion.
  • Du har samtidig en interesse for at lære nye teknologier, især inden for Salesforce.
  • Du arbejder selvstændigt og er kompetent i at håndtere de opgaver, der ligger foran dig.
  • Så er du villig til at udforske og påtage dig nye udviklingsopgaver inden for digital transformation og mellem forskellige systemer.
  • Sidst men ikke mindst så har du interesse for at udvide dine kompetencer inden for BI-opgaver som dataimport/export, data warehouse, og rapportering.

Hvad kan vi tilbyde?

En dynamisk arbejdsplads i hjertet af København, tæt ved Nørreport Station. Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Et engageret team, hvor åbenhed, trivsel og samarbejde vægtes højt. En attraktiv lønpakke med gode sekundære arbejdsvilkår som betalt frokostpause, sundhedsforsikring og ekstra feriedage.

Lyder det som et match?

Er du allerede overbevist, så send din ansøgning og dit cv via ansøgningslinket her på siden.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Data og Analyse, Kaspar Kinnberg på telefon 23662478 eller på mail kak@djoef.dk

Du kan være med, hvis vi har din ansøgning senest mandag den 27. maj 2024.

Vi forventer at holde første samtaler i uge 23, med efterfølgende test og anden samtaler i uge 24 og 25.

Vi ser frem til at høre fra dig og muligvis byde dig velkommen i vores team.

I Djøf arbejder vi på at skabe et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmarked. Hjælp os med at fokusere på dine færdigheder og dit potentiale ved at undlade oplysninger som navn, køn, alder eller billede i dit CV og ansøgning.


110.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som ledere og medarbejdere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kollegaer de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter. Sammen med medlemmerne arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste. I Djøf ønsker vi at afspejle samfundets mangfoldighed. Derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen uanset din alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap

Gem job

Arbejdssted

København K

Vigtige datoer

Indrykket:
13. maj 2024
Ansøgningsfrist:
27. maj 2024