Kon­tor­chef til udvikling af en af statens største BI-løsninger


Vil du være med til at udvikle den digitale understøttelse af arbejdsgangene i over 400 statslige og selvejende institutioner? Kan du drive vores data- og analyseplatform ind i fremtiden? Og har du evnen til at lede og motivere et stort kontor med dedikerede medarbejdere? Så er denne stilling som kontorchef i Økonomistyrelsen måske noget for dig.

Om stillingen

Kontorets opgaver spænder bredt, og strategisk fokus og tydelig retning er derfor vigtigt. Statens BI, som samtidigt er en af statens største data- og analyseplatforme, er et væsentligt opgavemæssigt omdrejningspunkt i kontoret. Vi oplever en stigende interesse for data fra brugerne, der sammen med den teknologiske udvikling giver spændende fremadrettede perspektiver. Du vil skulle lede og bidrage til retning for den fremadrettede udvikling af løsningen. Ligeledes får du ansvar for kontorets andre vigtige opgaver, som blandt andet omfatter en række tværgående løsninger, der sikrer et velfungerende samlet systemlandskab, samt et selvstændigt team af medarbejdere med fokus på implementering af de fælles systemer i staten.

Om dig

For at lykkes i stillingen skal du brænde for god styring i offentlige institutioner, herunder særligt digital understøttelse af arbejdsgange, automatisering af processer samt god anvendelse af data. Og så skal du have visionerne og evnerne til at kunne stå i spidsen for komplekse it-projekter.

Det kendetegner dig som kontorchef, at du:

  • er en dygtig personaleleder med et strategisk blik og fokus på motiverende ledelse
  • nysgerrig på og har forståelse for offentlige institutioners styringsbehov
  • kompetent inden for digitalisering, med en god teknologiforståelse og nysgerrighed på teknologitrends – særligt på data, BI og AI-området
  • er erfaren i rollen med at drive store it-projekter og drift af større it-løsninger
  • kan navigere og skabe gode løsninger i et stort interessentlandskab.

Om os

I Økonomistyrelsen arbejder vi for, at statslige institutioner drives så enkelt og effektivt som muligt, så medarbejderne kan bruge tiden på kerneopgaverne. Vi udbyder blandt andet 20 administrative IT-systemer, som over 400 statslige og selvejende institutioner anvender, fx Statens BI, Statens Lønsystem og Navision Stat.

Kontoret er en del af et stærkt fagligt miljø i Økonomistyrelsen, som har særlig viden inden for digital understøttelse i offentlige institutioner. Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø med høj trivsel blandt chefer og medarbejdere, en dagligdag præget af godt humør samt et højt fagligt ambitionsniveau.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte vicedirektør Simon Schulian på tlf. 23820570 eller sisch@oes.dk.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV og eventuelle bilag via knappen ”Ansøg” senest tirsdag d. 28. maj 2024. Forventet ansættelse pr. 1. august 2024.

Du skal være indstillet på at gennemgå tests som en del af ansættelsesforløbet.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Gem job

Økonomistyrelsen

Arbejdssted

København K

Vigtige datoer

Indrykket:
14. maj 2024
Ansøgningsfrist:
28. maj 2024