7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

7 jobannoncer

Itm8 A/S
Odense S, Kolding, Skovlunde eller Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/Endpoint Manager konsulent

Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Experienced developer for greenfield cloud product

Imagine working in a market-leading company that is among Denmark's Best IT workplaces. You are part of an experienced agile team working on a greenfield SaaS product based on the latest technologies.

Here is your chance to realize that!

Solita
Vejle Se rejsetid

Projektleder Softwareleverance

Er du en teknisk, pragmatisk og effektiv projektleder, der kan holde styr på flere projekter ad gangen, og har du lyst til at blive en del af vores succes og vækst, hvor du skal stille høje krav til kvaliteten af dit eget samt dine kollegers arbejde? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg SV Se rejsetid

Entusiastisk Junior DevOps-konsulent til innovativt SaaS-projekt

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere og brænder du for en fremtid inden for DevOps? Så er du måske vores nye Junior DevOps-konsulent!

Vi byder dig velkommen til at blive en del af vores spændende greenfield SaaS-projekt, hvor vi skaber og udvikler en driftsplatform til vores markedsledende produkter.

Jobindex søger for MB Solutions A/S
Vejle eller København Ø Se rejsetid

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud-/infrastruktur-løsninger

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Hos MB Solutions søger vi lige nu flere IT-talenter til vores hold!

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Driftskonsulent for Hostingcenter

Vi søger en driftskonsulent, der skal bidrage til en stabil og sikker drift af vores hostingmiljø. Har du erfaring med og passion for IT-drift og hostingmiljøer, og har du kendskab til VMware, Microsoft Hyper-V og backup-løsninger?

Du vil indgå i et stærkt fællesskab og blive en del af en virksomhed, der er blandt Danmarks bedste arbejdspladser.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Teamleder til Hosting og Support

Er du på udkig efter en teamlederstilling, hvor du kan udfolde dine kompetencer inden for ledelse og være med til at sikre et stabilt hostingmiljø? Og kunne du tænke dig at spille en stor rolle i planlægning og implementering af migreringen fra eksisterende VMware-miljø til Microsoft Azure på egen Azure Stack HCI platform? Så læs videre.